C Can Tunga Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:52 #1 Monitör tutucuyu kurdum fakat sağa sola döndüremiyorum. Dosya Ekleri IMG_4966.jpeg 55,8 KB · Görüntüleme: 9 IMG_4965.jpeg 35,3 KB · Görüntüleme: 9
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.498 Çözümler 21 49 dakika önce #2 Sertliğini ayarlayabildiğiniz alyan var. Kafa kısmını gevşetin. Ayrıca üst kolu önce monitöre takıp sonra alt kola bağlamak daha kolay. Artı 0 Eksi
Sertliğini ayarlayabildiğiniz alyan var. Kafa kısmını gevşetin. Ayrıca üst kolu önce monitöre takıp sonra alt kola bağlamak daha kolay.
KS KS C Can Tunga Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 39 dakika önce #3 @LeFeyn zaten önce monitörü takıp ondan sonra takmıştım fakat sağa sola dönmeyin çıkarıp tekrar denedim olmuyor @LeFeyn kafa kısımını gevşetip sıkınca yukarı aşağı sıkmış oluyorum. Artı 0 Eksi
@LeFeyn zaten önce monitörü takıp ondan sonra takmıştım fakat sağa sola dönmeyin çıkarıp tekrar denedim olmuyor @LeFeyn kafa kısımını gevşetip sıkınca yukarı aşağı sıkmış oluyorum.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.498 Çözümler 21 16 dakika önce #4 Direnç göstermesi gerekiyor ama hiç dönmeyecek kadar da değil. Özellikle monitörü taktığınızda nispeten kolay ayarlanabilmesi gerekiyor. Biraz nazik davranıyor olabilir misiniz? @Can Tunga Artı 0 Eksi
Direnç göstermesi gerekiyor ama hiç dönmeyecek kadar da değil. Özellikle monitörü taktığınızda nispeten kolay ayarlanabilmesi gerekiyor. Biraz nazik davranıyor olabilir misiniz? @Can Tunga