Monitör tutucu satıcısının iade almama hakkı var mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-08-11 saat 01.55.28_fac0f0a8.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 49

Almama hakkı olması için ürüne zarar veya tekrar satılamayacak durumda olması gerekir. Örnek olarak jelatini çıkarmak bile iade kabul edilmeme arasındadır. 14 gün iade hakkın olması gerekiyor.

Hocam ürüne vida attığınız için az da olsa aşınma oluyor bunu araba ile kaza yaptıktan sonra hasar yüzünden değer kaybetmek gibi düşünün aşınma olan bir ürün olduğu için iade edemezsiniz.

Vida yok ki modelde.

Almama hakkı olması için ürüne zarar veya tekrar satılamayacak durumda olması gerekir. Örnek olarak jelatini çıkarmak bile iade kabul edilmeme arasındadır. 14 gün iade hakkın olması gerekiyor.

Monitör takmadan bakacağım sadece masada nasıl duracak diye masa biraz sıkıntılı da.

dostum alyanlar bile bir dondurmede hemen asınıyor ayrıca vesayı ayarlarken vıda kullanıyorsun mecbur

Doğru vesa montajı esnasında vida ayarlıyorsun o yüzden kabul etmezler iadeyi.

Hepsiburada da kolay iade diye bir şey, ben telefon aldım teyzeme beğenmedi iade talebi açtım beklediğim gibi değildi diye başka bir şey yazmadım iade edildi, satıcı hepsiburada değil başka biriydi.

Ürünü alıp deneyebilirsin, istediğin gibi çıkmaz ise kolay iade talebi açarak beklediğim kalitede değil bile yazarak iade edebilirsin.

Bilmeyenlere söyleyeyim, e-ticaret satışlarında ürünü fiziksel olarak görmeden aldığınız için 14 gün içerisinde cayma hakkınız bulunuyor, yasal hakkınız.

Bu her üründe geçerli değil mesela kulaklıklar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…