Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Monitörün üzerinde "G" logosu var ama monitör FreeSync Premium "G" düğmesine bastığım zaman herhangi bir şey olmuyor? Bu arada kullanım kılavuzunda alakalı bir şey yazmıyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi Monitörün üzerinde "G" logosu var ama monitör FreeSync Premium "G" düğmesine bastığım zaman herhangi bir şey olmuyor? Bu arada kullanım kılavuzunda alakalı bir şey yazmıyor.
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Monitör modeli nedir?
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 umutttttttt dedi: Monitör modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Optix MAG301CR2
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #4 Hocam rica etsem resim atabilir misiniz G harfinin olduğu yeri.
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #5 umutttttttt dedi: Hocam rica etsem resim atabilir misiniz G harfinin olduğu yeri. Genişletmek için tıkla... Logo'nun altında bi düğme var ne olduğunu anlamadım basıyorum bir şey olmuyor. Dosya Ekleri 1639950814582.jpg 78,2 KB · Görüntüleme: 65
umutttttttt dedi: Hocam rica etsem resim atabilir misiniz G harfinin olduğu yeri. Genişletmek için tıkla... Logo'nun altında bi düğme var ne olduğunu anlamadım basıyorum bir şey olmuyor.
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #6 Synbeast dedi: Logo'nun altında bir düğme var ne olduğunu anlamadım basıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ekranda sandım o tuşun ne olduğuna dair fikrim yok maalesef. Biraz baktım sonuca ulaşamadım maalesef.
Synbeast dedi: Logo'nun altında bir düğme var ne olduğunu anlamadım basıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ekranda sandım o tuşun ne olduğuna dair fikrim yok maalesef. Biraz baktım sonuca ulaşamadım maalesef.
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #7 umutttttttt dedi: Hocam bende ekranda sandım o tuşun ne olduğuna dair fikrim yok maalesef. Biraz baktım sonuca ulaşamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir logo ilk başta G-Sync sandım ama monitör FreeSync ne oldugu hakkında hiçbir fikrim yok büyük merak konusu benim için
umutttttttt dedi: Hocam bende ekranda sandım o tuşun ne olduğuna dair fikrim yok maalesef. Biraz baktım sonuca ulaşamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir logo ilk başta G-Sync sandım ama monitör FreeSync ne oldugu hakkında hiçbir fikrim yok büyük merak konusu benim için
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #8 Synbeast dedi: Çok ilginç bir logo ilk başta G-Sync sandım ama monitör FreeSync ne oldugu hakkında hiçbir fikrim yok büyük merak konusu benim için Genişletmek için tıkla... Öğrenirseniz haber edersiniz hocam bende merak ettim
Synbeast dedi: Çok ilginç bir logo ilk başta G-Sync sandım ama monitör FreeSync ne oldugu hakkında hiçbir fikrim yok büyük merak konusu benim için Genişletmek için tıkla... Öğrenirseniz haber edersiniz hocam bende merak ettim
Synbeast Kilopat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 216 Çözümler 2 Yer Night City Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #9 umutttttttt dedi: Öğrenirseniz haber edersiniz hocam bende merak ettim Genişletmek için tıkla... Kullanım kılavuzunda alakalı bir şey yazmıyor yani hiç zannetmiyorum ama bakalım. Belki bilen biri çıkar.
umutttttttt dedi: Öğrenirseniz haber edersiniz hocam bende merak ettim Genişletmek için tıkla... Kullanım kılavuzunda alakalı bir şey yazmıyor yani hiç zannetmiyorum ama bakalım. Belki bilen biri çıkar.
W wildflower Decapat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 127 Çözümler 4 20 Aralık 2021 #10 Monitör sürücüsü için makro tuşu . redditte okudum