X XRangs Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Monitör Aoc 24g42e Bugün monitörü aldım UFO test yaptım ama ghosting var mı anlayamadım. Siz de yorumlayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Bugün monitörü aldım UFO test yaptım ama ghosting var mı anlayamadım. Siz de yorumlayabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Ghosting ilgili şeklin arkasında bıraktığı silüet gibi bir şey. Bu videoda ghosting yok.
X XRangs Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 684918 dedi: Ghosting ilgili şeklin arkasında bıraktığı silüet gibi bir şey. Bu videoda ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en alttaki ufoda çok az beyazımsı bi silüet vardı o yüzden kafama takıldı.
684918 dedi: Ghosting ilgili şeklin arkasında bıraktığı silüet gibi bir şey. Bu videoda ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en alttaki ufoda çok az beyazımsı bi silüet vardı o yüzden kafama takıldı.