Monitör ve bilgisayarda anlık takılma hissiyatı

Halil KESMEN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sistemim yeni sayılır daha yeni aldım sayılır ama yeni bir monitör alamadım. Yaklasık 10yıllık olan Philips 170s monitörunu kullanıyorum arada kendı kendıne açılıp kapanıyor da yani saglam bir monitör değil. Arada oyunlarım salıselık takılıyor gibi oluyor ve akıcılık hissi olmuyor MSI Afterburner'den değerleri izlediğimde FPS düsüsü olmuyor ama oyunum takılıyor değerler normal bu sorun monitörden mı kaynaklanıyor yoksa farklı bir sorun olabılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
arada kendı kendıne açılıp kapanıyor
Bu sorunla ben de karşılaştım, monitörün altında bulunan tuşlar kronik sorunlu. Kendi kendine basıp duruyor. İnternete bu sorunu yazdığın zaman seninle aynı sorunu yaşayan bir sürü insan görebilirsin.

Yok dostum öyle değil benimkisi ben monitöru dusurmustum zamanında ondan bildiğin kapanıp açılıyor ve sorunum tamamen bu değil oyunlarda FPS düşmemesine ragmen takılma gibi seyler oluyor bu monitörden olabılır mı demek.
Sistem.
Ryzen 3 3100.
GTX1650.
8 GB 3000MHz RAM
240GB SSD.
500Watt PSU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…