Monitör ve klavye önerisi

Barbology

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam herkese. Yeni bilgisayarım için monitör ve klavye ihtiyacım var.

Klavye için:

#Red Switch olursa daha iyi olur.
#Kablolu kablosuz fark etmez.
#Bilek desteği önemli değil ama olursa güzel olur.
#800 TL gibi bir bütçem var.

Monitör için:
#144 Hz.
#27 inç ya da 24 inç fark etmez daha büyük olmasın sadece.
#Ips olması daha iyi olur.
#Bunun içinde 3500-4000 TL civarı bir bütçem var.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tn panel almanızı tavsiye etmem. Gene siz bilirsiniz tabi, pahalı diye kaliteli olmalıdır demiyorum ama ips panelleri daha pahalı olmasının ve herkes tarafından daha kaliteli olarak görülmelerinin sebepleri var yani. Monitör alırken ucuza kaçmayın, istediğiniz parçayı değiştirin çevre birimleriniz (monitör, klavye, kulaklık, mouse) sizinle kalacaktır o yüzden kalitelisini alın.

Tn panel almanızı tavsiye etmem. Gene siz bilirsiniz tabi, pahalı diye kaliteli olmalıdır demiyorum ama ips panelleri daha pahalı olmasının ve herkes tarafından daha kaliteli olarak görülmelerinin sebepleri var yani. Monitör alırken ucuza kaçmayın, istediğiniz parçayı değiştirin çevre birimleriniz (monitör, klavye, kulaklık, mouse) sizinle kalacaktır o yüzden kalitelisini alın.
neden peki? TN panel neden kötüdür.

neden peki? TN panel neden kötüdür.
Hocam şu soruyu google'a yazdığınız zaman karşınıza sayamayacağınız kadar site çıkacaktır. Herhangi birinde benim sayabileceğimden daha fazla sebep bulabilirsiniz. Zamanında 2k 144hz TN panel almıştım. Kalitesiz bir monitör değildi ama IPS'e geçmek için satmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı