Monitör ve laptop bağlantısı nasıl olmalı?

lazconi1

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
dell g2524h
Merhaba arkadaşlar, 280 Hz monitör aldım ve laptopla bağlamak istiyorum, sadece oyun performansı için konuşuyorum.
1- Nasıl bir bağlanti yapmalıyım 280 Hz almak için?
2- Laptopu bir kenara ekranını kapatmak istiyorum tek ekran monitör olarak kullanmak istiyorum. Bbunu nasıl yapabilirim?

Teşekkürler.

Tekrardan çok teşekkürler cevabın için

Sorun değil 240 Hz de yeterli ama laptop 144 Hz olduğu için aynımı alırım yoksa performansta artış olur mu?

Tekrardan çok teşekkürler cevabın için

Sorun değil 240 Hz de yeterli ama laptop 144 Hz olduğu için aynımı alırım yoksa performansta artış olur mu?

Rica ederim.

Monitör ile birlikte size 2 tane kablo gelmesi lazım biri HDMI diğeri ise DP normalde bu kabloların 1.2, 2.1 gibi versiyonları var. Versiyonu arttıkça desteklediği çözünürlük ve Hz değeri artıyor. En mantıklı çözüm önerisi bence kabloları kendiniz bağlantıları yapıp deneyin. Kabloyu taktıktan sonra ekranı yansıtın, masaüstünde sağ tık, görüntü ayarlarına giriniz. Ardından gelişmiş görüntü ayarlarına giriniz. Hem ekran seçeneğiniz hem de yenileme hızı adında Hz değerini görüp; ayarlama yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…