A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #11 Muhammet_Mustafa dedi: Çok bir fark olur mu arasında? Mesela ben Valorant oynuyorum, adam karşıma çıkınca iki türlü de vuruyorum. Ne kadar bir farkı olur? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ancak Hz değeri düşük, ms değeri falan yüksekse o tür oyunlar için çok iyi olmayabilir. Ama yine de emin değilim. Belki de sizin için bunlar sorun olmaz. En iyisi mümkünse test etmeniz.
Muhammet_Mustafa dedi: Çok bir fark olur mu arasında? Mesela ben Valorant oynuyorum, adam karşıma çıkınca iki türlü de vuruyorum. Ne kadar bir farkı olur? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ancak Hz değeri düşük, ms değeri falan yüksekse o tür oyunlar için çok iyi olmayabilir. Ama yine de emin değilim. Belki de sizin için bunlar sorun olmaz. En iyisi mümkünse test etmeniz.
ANIL_GT Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 366 Yer Yakutistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vietnam uçaksavarı 20 Ocak 2021 #12 Muhammet_Mustafa dedi: Pek bütçe dostu değiller monitörler de işte, monitör almaya değer mi bu fiyat farkıyla? Genişletmek için tıkla... Görüntü derseniz tv ama gaming için monitör. Diğer arkadaşlar da monitör diyorlar galiba.
Muhammet_Mustafa dedi: Pek bütçe dostu değiller monitörler de işte, monitör almaya değer mi bu fiyat farkıyla? Genişletmek için tıkla... Görüntü derseniz tv ama gaming için monitör. Diğer arkadaşlar da monitör diyorlar galiba.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 20 Ocak 2021 #13 pandaaa dedi: Valorant için TV mantıksız. Gecikmesi fazla olur. Monitör alın FPS oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi?
pandaaa dedi: Valorant için TV mantıksız. Gecikmesi fazla olur. Monitör alın FPS oynuyorsanız. Genişletmek için tıkla... 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi?
A Alpha345 Kilopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 765 Çözümler 1 20 Ocak 2021 #14 Muhammet_Mustafa dedi: 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla... Hz değeri iyi ancak Ms değeri de bir o kadar önemli. O da yazıyor mu?
Muhammet_Mustafa dedi: 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla... Hz değeri iyi ancak Ms değeri de bir o kadar önemli. O da yazıyor mu?
X xliderx Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #15 Muhammet_Mustafa dedi: 144 Hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla... Gecikmez ama fiyatı ne kadar.
Muhammet_Mustafa dedi: 144 Hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla... Gecikmez ama fiyatı ne kadar.
ANIL_GT Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 366 Yer Yakutistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vietnam uçaksavarı 20 Ocak 2021 #16 xliderx dedi: tuhaf şekillerde olduğu için pahalı. Genişletmek için tıkla... Derken?
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 20 Ocak 2021 #17 Monitör her zaman oyun anlamında daha iyidir.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 20 Ocak 2021 #18 Alpha345 dedi: Hz değeri iyi ancak Ms değeri de bir o kadar önemli. O da yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1 yazıyor.
Alpha345 dedi: Hz değeri iyi ancak Ms değeri de bir o kadar önemli. O da yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1 yazıyor.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 20 Ocak 2021 #19 Ms değeri en fazla 1 olmalı. Yoksa almayın dediğim gibi FPS için. Muhammet_Mustafa dedi: 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla...
Ms değeri en fazla 1 olmalı. Yoksa almayın dediğim gibi FPS için. Muhammet_Mustafa dedi: 144 hz yazıyor televizyonda, yine de gecikir mi? Genişletmek için tıkla...
X xliderx Picopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #20 ANIL_GT dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Yani dikdörtgen şeklinde tuhaf ve uzun monitörler var onları kastettim.
ANIL_GT dedi: Derken? Genişletmek için tıkla... Yani dikdörtgen şeklinde tuhaf ve uzun monitörler var onları kastettim.