Monitör vs televizyon

LyNice

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar merhaba. Oyunlar için sizce 20000 TL bandında televizyon almak ve 10000 TL bandında monitör almak mı daha mantıklı? Yoksa tam tersi 10000 TV, 20000 monitör mü almak daha mantıklı? RDR2 filan oynarken konsol hissi için kol alıp televizyona bağlamayı diğer oyunlar içinde monitörü kullanmayı planlıyorum.

20000 tl tv 10000 tl monitör almak daha mantıklı hocam 10000 yukarısı monitörler ekstraya kaçıyor.

20000 TL TV 10000 TL monitör almak daha mantıklı hocam 10000 yukarısı monitörler ekstraya kaçıyor.

Televizyon olarak ve monitör olarak seçiminiz ne olur? Televizyondaki renk kalitesi benim için çok önemli.

Sistemin nasıl? Monitör ve Televizyonlar farklı alanlar, monitörler için farklı bir sürü teknoloji geliştiriliyor. Konsol oyuncusuysan o fiyata OLED televizyon alabilirsin.

Sistemin nasıl? Monitör ve televizyonlar farklı alanlar, monitörler için farklı bir sürü teknoloji geliştiriliyor. Konsol oyuncusuysan o fiyata OLED televizyon alabilirsin.

Hayır konsol oyuncusu değilim ama bilgisayarımı televizyona bağlayıp daha büyük görüntü elde etmek istiyorum. Ekran kartı 4070 Ti Super.

Hayır konsol oyuncusu değilim ama bilgisayarımı televizyona bağlayıp daha büyük görüntü elde etmek istiyorum. Ekran kartı 4070 Ti Super.
Tvden oynamak zor olmaz mı? Klavye mouse'u nereye koyacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…