Utku Baydoğan Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Videodaki gibi bir sorun oluşuyor. VGA kablosu bozuktur diye yeni bir kablo aldım ama hala düzelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videodaki gibi bir sorun oluşuyor. VGA kablosu bozuktur diye yeni bir kablo aldım ama hala düzelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 4 Yer Bolu 19 Temmuz 2023 #2 Monitör bozulmuş reis. Artı 0 Eksi
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.327 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Utku Baydoğan dedi: Videodaki gibi bir sorun oluşuyor. VGA kablosu bozuktur diye yeni bir kablo aldım ama hala düzelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu kontrol et veya ekran kartına oturmuşmu tam ona bak çıkar tak. Artı 0 Eksi
Utku Baydoğan dedi: Videodaki gibi bir sorun oluşuyor. VGA kablosu bozuktur diye yeni bir kablo aldım ama hala düzelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu kontrol et veya ekran kartına oturmuşmu tam ona bak çıkar tak.
aurtrea Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 Ekran kartı cıkmış ya da oynamış olabilir mi? Bana da aynısı olmuştu. Artı 0 Eksi
KS KS Utku Baydoğan Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 aurtrea dedi: Ekran kartı cıkmış ya da oynamış olabilir mi? Bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hayır eski ekran kartında da aynı sorunu yaşıyordum. wenomechainsama dedi: Güç kablosunu kontrol et veya ekran kartına oturmuşmu tam ona bak çıkar tak. Genişletmek için tıkla... Güç kablosuyla birazcık oynadım ve çalıştı teşekkürler. Artı 0 Eksi
aurtrea dedi: Ekran kartı cıkmış ya da oynamış olabilir mi? Bana da aynısı olmuştu. Genişletmek için tıkla... Hayır eski ekran kartında da aynı sorunu yaşıyordum. wenomechainsama dedi: Güç kablosunu kontrol et veya ekran kartına oturmuşmu tam ona bak çıkar tak. Genişletmek için tıkla... Güç kablosuyla birazcık oynadım ve çalıştı teşekkürler.
Forsium Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Utku Baydoğan dedi: Hayır eski ekran kartında da aynı sorunu yaşıyordum. Güç kablosuyla birazcık oynadım ve çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu değiştir. Bende de sorun vardı sonra komple gitti. Artı 0 Eksi
Utku Baydoğan dedi: Hayır eski ekran kartında da aynı sorunu yaşıyordum. Güç kablosuyla birazcık oynadım ve çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu değiştir. Bende de sorun vardı sonra komple gitti.