Monitör yavaş açılıyor

coko35

Kilopat
Merhaba herkese. Fark ettim ki bilgisayarı açıp çok az bir süre içinde henüz monitöre ekran gelmeden space tuşuna bastığımda, görüntü geldikten sonra space bastığım için şifre kısmı açılmış olarak görüntü geliyor. Sanırım monitör bilgisayara göre daha yavaş açılıyor. Belki derdini seveyim diyebilirsiniz tabii 😂 Açıkçası çok önemli bir dert değil benim için ama bildiğiniz çok basit bir yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba herkese. Fark ettim ki bilgisayarı açıp çok az bir süre içinde henüz monitöre ekran gelmeden space tuşuna bastığımda, görüntü geldikten sonra space bastığım için şifre kısmı açılmış olarak görüntü geliyor. Sanırım monitör bilgisayara göre daha yavaş açılıyor. Belki derdini seveyim diyebilirsiniz tabii 😂 Açıkçası çok önemli bir dert değil benim için ama bildiğiniz çok basit bir yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Evet demek istiyorum. Monitör modeli ne?

Merhaba herkese. Fark ettim ki bilgisayarı açıp çok az bir süre içinde henüz monitöre ekran gelmeden space tuşuna bastığımda, görüntü geldikten sonra space bastığım için şifre kısmı açılmış olarak görüntü geliyor. Sanırım monitör bilgisayara göre daha yavaş açılıyor. Belki derdini seveyim diyebilirsiniz tabii 😂 açıkçası çok önemli bir dert değil benim için ama bildiğiniz çok basit bir yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Kanka monitör ün güç kaynağı eskimiş olabilir benim çok geç açılıyordu PC'deki güç kaynağı patladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı