Monitör yerine 4K TV kullanmak

Seycan53

Centipat
Arkadaşlar konu hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmadığımdan, kardeşime hediye olarak sistem almayı düşünüyorum yalnız halihazırda boş olarak kullandığımız odada LG'nin 55UM7450 4K TV'si mevcut. Monitör yerine bu TV'yi kullanırsak oyunlarda ( bildiğim kadarıyla PUBG, FIFA, Forza Horizon 4 tarzı ) herhangi bir dejavantajı olur mu? normal monitörle kıyasladığımız zaman. Şayet hangi sisteme takılacağı da önemliyse, donanım arşivinin Uber isimli sistemini sipariş etmeyi düşünüyorum.​
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.​

Son düzenleyen: Moderatör:

Gecikmeler yaşarsın oyunlarda

Sistem iyiyse rekabetçi oyunlarda biraz sıkıntı olur ama eğlencesine oynarsınız yine de tabi ki diğer senaryolu oyunlarda daha da çok keyif bile alabilirsiniz. Fifa ve Forza Horizon gibi oyunlarda çok keyifli olacaktır.

Tabi ideal olan monitör ama eğer şu an alamazsanız bir süre kullanılabilir. Ben de 46 INCH TV'yi uzun süre kullanmıştım.

Tabi 4K oyunları açmak FPS'yi baya düşürecektir. 2K'ya falan düşürülse ne kadar kalite bozulur bilmiyorum.

Deneme imkanınız varsa deneyin. Tabi TV'nin kurulacağı yer ve mesafe de çok önemli.

Yani bazı açılardan dezavantajı olur, ama bazı açılardan daha keyifli de olabilir. Bu size bağlı. Oynadığınız oyunlara ve sisteminize bağlı.

Son düzenleme:
Sadece oyun için kullanacak iseniz konsol almanız bence daha mantıklı olur. Ekran boyutu büyük oldugu için uzaktan oynaması gerekir. Gecikmeden çok hangi pozisyonda oynayacagi daha önemli bence.

Ayrıntılı verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim ,
Sadece oyun için kullanacak iseniz konsol almanız bence daha mantıklı olur. Ekran boyutu büyük oldugu için uzaktan oynaması gerekir. Gecikmeden çok hangi pozisyonda oynayacagi daha önemli bence.
Sadece oyun amaçlı evet ama kendisi pc'de ısrar ettiği için yapacak birşey yok

bende pc we tw uyum sağlamadı biosa bile girmiyor . dikkat et o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…