Monitör yeşil renk oldu

Lemonlucivciv77

Hectopat
Daha fazla  
Laptopun HDMI girişinden adaptörle VGA ile bağlandığım monitörüm yeşil renk oldu. Koye gidip geldim ve birbaktim monitörüm bozulmuş. 5 gundur prize takılı değildi. Neden olduğunu anlamadım. Ara sıra 3 sn görüntü gidip geliyordu. Onunla alakası olabilir mi? Birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Acayip ihtiyacım var bu monitöre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptör bozulmuş olmasın?

Ana benim eski monitörüm Casper 926W bu. Bu monitör bayağı eski muhtemelen panel arıza yapıyor artık yeni monitör alma zamanı gelmiş gibi geldi bana. Elinizdeki monitör 2007 üretimi.

Kablonun tam oturduğuna emin olun eğer sorun düzelmez ise Win+CTRL+Shift+b tuşlarıyla ekran kartını sıfırlayın. Bu da işe yaramazsa ya kabloda ya da monitörde bir sorun var demektir.

Gerçekten monitör arızası değil ise tuşlarından menüsüne girip reset atın çözülmezse ya kablo ya monitör kaynaklıdır.

Biraz geç gördüm mesajlarınızı kusura bakmayın VGA kablosunu değiştirdim ve sorun kısmen düzeldi gibi oldu ama yeni bilgisayar satın alıcagim için pekde önemi kalmadı.Herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…