Nsufj Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Laptopla bağlanınca monitörde sıkıntı yok fakat yeni aldığım kasaya bağlayınca bu ekranda kalıyor. Dosya Ekleri image.jpg 74,7 KB · Görüntüleme: 28
neroforte35 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 239 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ti GDDR6X Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #2 Nsufj dedi: Laptopla bağlanınca monitörde sıkıntı yok fakat yeni aldığım kasaya bağlayınca bu ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız kasa freedos olabilir mi Artı 0 Eksi
Nsufj dedi: Laptopla bağlanınca monitörde sıkıntı yok fakat yeni aldığım kasaya bağlayınca bu ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığınız kasa freedos olabilir mi
KS KS Nsufj Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 neroforte35 dedi: Aldığınız kasa FreeDOS olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor. İtopya'ya gidip oradan kasa toplattım. Artı 0 Eksi
neroforte35 dedi: Aldığınız kasa FreeDOS olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O ne oluyor. İtopya'ya gidip oradan kasa toplattım.
neroforte35 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 239 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 3060 Ti GDDR6X Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #4 Nsufj dedi: O ne oluyor. İtopya'ya gidip oradan kasa toplattım. Genişletmek için tıkla... Henüz herhangi bir işletim sistemi kurulmamış sistemlere deniyor, yani henüz Windows kurulu olmayabilir. Artı 0 Eksi
Nsufj dedi: O ne oluyor. İtopya'ya gidip oradan kasa toplattım. Genişletmek için tıkla... Henüz herhangi bir işletim sistemi kurulmamış sistemlere deniyor, yani henüz Windows kurulu olmayabilir.