Monitör Yükseltici kullanılmalı mı?

Tahkik

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Aşağıda aldığım monitörün linkini bırakıyorum.

Masam dar oldugu için ve yeni oyuncu masasına masraf etmek istemediğim için aklıma böyle monitör yükseltmek geldi.

1-) Bu monitöre yükseltici aparatı monte edilebilir mi? Uyum sağlar mı?
2-) Monte etmek için ehil birine ihtiyaç var mı yoksa kendimiz yapabilir miyiz (zorluk derecesini soruyorum)
3-) Daha önce kullanan varsa avantaj ve dezavantajları neler?

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, çok faydasını gördüm. Hem oturuş şekli değişti hem de çok açılı şekilde kullanıyorum. Bundan kastım şu; gündüzleri PC masasında monitörü iş amaçlı kullanıyorum, akşamları Xbox'a geçiyorum, PC masasının yanında duran kanepeye uzanıyorum, kolu çevirince çiçek gibi oluyor. Masada da daha fazla alan açılıyor bu arada. Öyle takması da hiç zor değil.

Merhabalar.
Aşağıda aldığım monitörün linkini bırakıyorum.

Masam dar oldugu için ve yeni oyuncu masasına masraf etmek istemediğim için aklıma böyle monitör yükseltmek geldi.

1-) Bu monitöre yükseltici aparatı monte edilebilir mi? Uyum sağlar mı?
2-) Monte etmek için ehil birine ihtiyaç var mı yoksa kendimiz yapabilir miyiz (zorluk derecesini soruyorum)
3-) Daha önce kullanan varsa avantaj ve dezavantajları neler?

2 sorunun cevabı yok hayır tornivida tutabiliyorsanız yaparsınız.

Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, çok faydasını gördüm. Hem oturuş şekli değişti hem de çok açılı şekilde kullanıyorum. Bundan kastım şu; gündüzleri PC masasında monitörü iş amaçlı kullanıyorum, akşamları Xbox'a geçiyorum, PC masasının yanında duran kanepeye uzanıyorum, kolu çevirince çiçek gibi oluyor. Masada da daha fazla alan açılıyor bu arada. Öyle takması da hiç zor değil.
Monitör vesa uyumlu mu araştırdım bulamadım. Yani aparatı için takılacak vida deliklerinden bahsediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı