Monitörde 144Hz Seçeneği Yok

Jibijeb

Hectopat
Monitörüm 144Hz ama ayarlardan 100Hz ve 60Hz seçilebiliyor sadece. Nasıl yapacağım?

Monitör bu ve kablo içerisinden çıktı zaten. HDMI 2.0 destekliyor.

Oradan bahsediyorum zaten. Orada 144Hz yok. 100 ve 60 var sadece.

Radeon Software'dan 8bit seçince de gelmiyor 144Hz.

2K kullandığınızdan dolayı olabilir mi? Bide 1080P’ye alıp deneseniz.

Hocam kutu dan çıkan kablolar da sıkıntı olma ihtimali var düşük bir ihtimal ama olabilir, sorunlarınıza biraz göz gezdirdim de.

Ne çektiniz be hocam sorunlarınızın biri bitiyor biri başlıyor galiba.
Ben de anlamadım ki. 10bit 8bit derken 100Hz oldu şimdi de. Aygıt yöneticisinde sürekli güncelleme geliyor onu güncelleyince Radeon Software hata veriyor. Kaldır-kur, kaldır-kur heba oldum.
10Bit olunca 100Hz kalıyor galiba o model.
8Bit yapıp tekrar deneyin.
Denedim şu an 8bit yine 100Hz.
2K kullandığınızdan dolayı olabilir mi? Bide 1080P’ye alıp deneseniz.
2K'da 144Hz alabiliyordum.
Hocam kutu dan çıkan kablolar da sıkıntı olma ihtimali var düşük bir ihtimal ama olabilir, sorunlarınıza biraz göz gezdirdim de.
Daha önceden alabiliyordum. 10bit kullanmak istedim bir kaç şey denedim 100 oldu. Ayarları sıfırlamama sürücüleri kaldırıp tekrar kurmama rağmen düzelmedi maalesef.

Monitörün kendi üzerinden veya kendine özel bir yazılımı ile kontrol imkanı var mı? Kullanım kılavuzunda şöyle bir ibare var:

DisplayPort : 60 Hz / 100 Hz / 120 Hz / 144 Hz
HDMI1, HDMI2 : 60 Hz / 100 Hz / 120 Hz / 144 Hz

- FreeSync, Standart Motor veya Üstün Motor moduna ayarlandığında bu menü kullanılamaz

- HDMI kaynağı için, ekran yenileme hızını bir PC veya grafik kartı kontrol panelinden değiştirmeniz durumunda yalnızca 60 Hz ya da geçerli Yenileme Hızı ayar değerini seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…