Monitörde anlık kararma sorunu

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar birkaç günden beri enteresan bir durum oluyor bilgisayarı başlattığım zaman. Bilgisayarı açıyorum hesap parolası girme ekranı geldiği zaman hemen bir işlem yapmazsam tak ekran gidiyor ama monitörün alttaki LED ışığı hala yeşil yanıyor yani görüntü var aslında işlem de yapabiliyorum görüntü yok sadece. Ben de klavyeden restart atıp o parola kısmı geldiğinde hemen parolayı girip masaüstünü açtığımda bir daha böyle sorun olmuyor PC açıkken. Bunun olayı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
anlık bir kere yada iki kere gidip gelme bende de oluyor bende onu çözmeye çalışıyorum dostum sanırım windows ile alakalı ya da driver kaynaklı bişey diye düşünüyorum bilen varsa gerçekten yardımcı olursa iyi olur

Eyvallah brom inşallah birisi yardımcı olur Bu arada işlem yapıp yapmamakla alakası yokmuş ilk başlatınca bilgisayarı parola yerinde gidiyor ekran yeniden başlatınca işlem yapmasan da kararmıyor ekran ilginç gerçekten hep diyodum kaç yıllık bilgisayar bir şey olmuyor diye nazar mı değdi naptı

en son çare format atmayı düşünüyordum öyle yapınca düzelir belki sinir bozucu bişey bazen 2-3 kere kararıp geliyor geri

internette şöyle bişey buldum bende sanki işe yaradı gibi düşünüyorum. sende dene bir istersen dostum.

Son düzenleme:
malesef sanırım bu da işe yaramıyor dostum az önce yine aynı şeyi yaptı denedim de
Olsun reis edison 6000'den fazla deneme yapmış ampul için moralimizi bozmayalım sjsjsjs

noktanın önemi "ampul için. Moralimizi bozmayalım"

Olsun reis edison 6000'den fazla deneme yapmış ampul için moralimizi bozmayalım sjsjsjs

noktanın önemi "ampul için. Moralimizi bozmayalım"
dostum dün bilgisayarı formatladım artık açılışta öyle bişey olmuyor yazılımdanmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…