Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Tam olarak ne denir bilmiyorum ama yazılara bir şey oluyor yana doğru beyazlık akıyor mu ne denir görüntü de de gördüğünüz gibi beyaz renk sağa doğru kaymış bu yazılarda da oluyor başka renklerde olmuyor neden olabilir?
Tam olarak ne denir bilmiyorum ama yazılara bir şey oluyor yana doğru beyazlık akıyor mu ne denir görüntü de de gördüğünüz gibi beyaz renk sağa doğru kaymış bu yazılarda da oluyor başka renklerde olmuyor neden olabilir?
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 10 Kasım 2022 #2 Monitörde OverDrive özelliği var mı varsa açık mı? Artı 0 Eksi
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 SameTpz dedi: Monitörde OverDrive özelliği var mı varsa açık mı? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum desem zaten eski monitör VGA. Artı 0 Eksi
SameTpz dedi: Monitörde OverDrive özelliği var mı varsa açık mı? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum desem zaten eski monitör VGA.
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Kasım 2022 #4 VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini farkedeceksin. Çözümü kaliteli yeni bir kablo almak. Artı 0 Eksi
VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini farkedeceksin. Çözümü kaliteli yeni bir kablo almak.
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #5 Barış ÖZER dedi: VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Evet ama hiç geçmiyor yani azalıyor falan da hiç gitmedi bulamadım nötr noktayı. Artı 0 Eksi
Barış ÖZER dedi: VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Evet ama hiç geçmiyor yani azalıyor falan da hiç gitmedi bulamadım nötr noktayı.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 10 Kasım 2022 #6 Hunflair dedi: Ne olduğunu bilmiyorum desem zaten eski monitör VGA. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yoktur. Artı 0 Eksi
Hunflair dedi: Ne olduğunu bilmiyorum desem zaten eski monitör VGA. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman yoktur.
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #7 Barış ÖZER dedi: VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini fark edeceksin. Çözümü kaliteli yeni bir kablo almak. Genişletmek için tıkla... Aldığım kablo sıfır idi sizin bildiğin kablo varsa link atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Barış ÖZER dedi: VGA kablolarda böyle sorunlar olur genelde. Kablonu oynattıkça o silik yansımanın da değiştiğini fark edeceksin. Çözümü kaliteli yeni bir kablo almak. Genişletmek için tıkla... Aldığım kablo sıfır idi sizin bildiğin kablo varsa link atabilirsiniz.
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Kasım 2022 #8 Bu işini görür: S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu Fiyatı - Taksit Seçenekleri S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Bu işini görür: S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu Fiyatı - Taksit Seçenekleri S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #9 Barış ÖZER dedi: Bu işini görür: S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu Fiyatı - Taksit Seçenekleri S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Tamam yakın zamanda alacağım Artı 0 Eksi
Barış ÖZER dedi: Bu işini görür: S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu Fiyatı - Taksit Seçenekleri S-link SL-VGA16 VGA 1.5m Data Kablosu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Tamam yakın zamanda alacağım
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #10 Ufo testi yapar mısınız? Artı 0 Eksi