Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #1 Tam olarak ne denir bilmiyorum ama yazılara bir şey oluyor yana doğru beyazlık akıyor mu ne denir görüntü de de gördüğünüz gibi beyaz renk sağa doğru kaymış bu yazılarda da oluyor başka renklerde olmuyor neden olabilir?
Tam olarak ne denir bilmiyorum ama yazılara bir şey oluyor yana doğru beyazlık akıyor mu ne denir görüntü de de gördüğünüz gibi beyaz renk sağa doğru kaymış bu yazılarda da oluyor başka renklerde olmuyor neden olabilir?
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #11 Saint Lucia dedi: Ufo testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... O nedir uygulama mı? Artı 0 Eksi
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #12 Hunflair dedi: O nedir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde test Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Artı 0 Eksi
Hunflair dedi: O nedir uygulama mı? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde test Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays.
KS KS Hunflair Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #13 Saint Lucia dedi: Adı üstünde test Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Genişletmek için tıkla... Yok yaptım da bozulma yok. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Adı üstünde test Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Genişletmek için tıkla... Yok yaptım da bozulma yok.