Monitörde black bar oluyor

koalae

Centipat
Daha fazla  
Benim monitörüm 1024x768. Valorant'ta aynı gözüküyor bir sıkıntı yok ama üst ve alt kısımda kocaman bir Black bar var, imlecim istediğim yere gidiyor ama aşırı küçük ve adam görmem zorlaşıyor. Eğer çözünürlük değiştirmeye kalkarsam 'out of renge' diyor Alt+Enter yaparak sorunu çözüyorum fakat yine Black bar ortaya çıkıyor, bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlüğü değiştirip dener misiniz? Eğer olmazsa şu videoyu da deneyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim monitörüm 1024X768. Valorant'ta aynı gözüküyor bir sıkıntı yok ama üst ve alt kısımda kocaman bir Black bar var, imlecim istediğim yere gidiyor ama aşırı küçük ve adam görmem zorlaşıyor. Eğer çözünürlük değiştirmeye kalkarsam 'out of renge' diyor alt+enter yaparak sorunu çözüyorum fakat yine Black bar ortaya çıkıyor, bunun bir çözümü var mıdır?

Valorant açıldıktan sonra ayarlara gir görüntü ayarlarında doldur / litterbox seçenegi olacaktır sende muhtemelen litterbox seçilidir doldur yaparsan sorun çözülür ayarıca tam ekran modunda değilse onu da düzeltmen FPS arttirir.

Valorant açıldıktan sonra ayarlara gir görüntü ayarlarında doldur / litterbox seçenegi olacaktır sende muhtemelen litterbox seçilidir doldur yaparsan sorun çözülür ayarıca tam ekran modunda değilse onu da düzeltmen FPS arttirir.

Onu denedim fakat o doldur kısmı kilitli 1024x768 de doldurma seçenği çıkmıyor.

Evet doğrudur o çözünürlükte ayarlar kitleniyordu, farklı bir çözünürlük kullanma şansınız var mı?

Bir çözüm daha var.
• Valorant ı kapatın
• Windows + R tuşuna basın
• %localappdata% yazın
• Valorant > Saved > Config > En üste olan son girdiğiniz hesap olması lazım > Windows
• buradaki GameUserSettings dosyasina sağ tıklayıp salt okunur u kapatın
• bShouldLetterBox = True ise False yapın
• Çıkma tuşuna basın ve kaydet seçeneğine basın
• GameUserSettings dosyasina tekrar sağ tıklayarak salt okunur u açın uyguladıktan sonra oyuna girin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı