Monitörde boydan bir çizgi oluştu

fvz_krkyn

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
Gigabyte G24F-2
Arkadaşlar iyi akşamlar iyi sosyaller. Geçen ay aldığım Gigabyte G24F-2 modelli monitörde herhangi bir ölü piksel sorunu yoktu fakat bugün sabah açtığımda ekranda boydan boya bir çizgi var ve halen geçmedi. Ekran kartından olabileceğini düşünüp DDU ile driveri silip baştan kurdum fakat geçmedi ve arkadaşımın bilgisayarından denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım sorun kesin olarak monitörden. Bu halde ne yöntem izlemem gerekiyor garantiye yollamak dışında yapabileceğim bir şey var mı ve İtopya'da garanti süreçleri nasıl işliyor? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Ekteki görselde çizgiyi görebilirsiniz.

WhatsApp Image 2024-02-17 at 9.44.50 PM.jpeg

Arkadaşlar iyi akşamlar iyi sosyaller. Geçen ay aldığım Gigabyte G24F-2 modelli monitörde herhangi bir ölü piksel sorunu yoktu fakat bugün sabah açtığımda ekranda boydan boya bir çizgi var ve halen geçmedi. Ekran kartından olabileceğini düşünüp DDU ile driveri silip baştan kurdum fakat geçmedi ve arkadaşımın bilgisayarından denediğimde yine aynı sorunla karşılaştım sorun kesin olarak monitörden. Bu halde ne yöntem izlemem gerekiyor garantiye yollamak dışında yapabileceğim bir şey var mı ve İtopya'da garanti süreçleri nasıl işliyor? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Ekteki görselde çizgiyi görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2119149
Tek yapman gereken garanti yani başka bir şey yok

Kutusu bozuk değilse gönderin benimki MSI G2412 idi MSI'ya gönderdik. Yırtık kutulu kabul etmiyor İtopya.

Hocam etkisiz bir yöntem olabilir fakat monitör ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Sanki çizgi görev çubuğundan geçmiyor gibi geldi.

Denedim hocam fakat etki etmedi :(

Kutusu bozuk değilse gönderin benimki MSI G2412 idi MSI'ya gönderdik. Yırtık kutulu kabul etmiyor İtopya.

Hocam kutusu sapasağlam duruyor ama kutunun içindeki poşetler tam olamayabilir sorun çıkartırlar mı? Ayrıca süreç ne kadar sürüyor ?

Denedim hocam fakat etki etmedi :(

Hocam kutusu sapasağlam duruyor ama kutunun içindeki poşetler tam olamayabilir sorun çıkartırlar mı? Ayrıca süreç ne kadar sürüyor?

Poşettende sorun çıkaracaklarsa artık kardeşim bozuk monitörde garanti dışı kalsın. Ben İtopya'ya göndermedim MSI'ya gönderdim benimki farklı bir sorundu sıfırıyla değiştirdiler. Gigabyte ve İtopya'yı bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı