C cderenn Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Birkaç gündür monitör gidip geliyordu en son böyle oldu ekran kartını çıkarıp denedim sorun aynı. Yaptırılabilir mi kaça yaptırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
Birkaç gündür monitör gidip geliyordu en son böyle oldu ekran kartını çıkarıp denedim sorun aynı. Yaptırılabilir mi kaça yaptırabilirim?
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 7 Nisan 2021 #2 Sorunun monitörde olduğundan emin miyiz? Başka bir kablo ile denediniz mi?
C cderenn Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 OceanWraith dedi: Sorunun monitörde olduğundan emin miyiz? Başka bir kablo ile. Genişletmek için tıkla... Evet başka kablo ile denedim sorun hala aynı.
OceanWraith dedi: Sorunun monitörde olduğundan emin miyiz? Başka bir kablo ile. Genişletmek için tıkla... Evet başka kablo ile denedim sorun hala aynı.
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 8 Nisan 2021 #4 O halde garantisi var ise teknik servise göndermek gerekir. Yoksa tamir olabiliyorsa tamir edilir. Bu arada monitörün markasını modelini de yazın. Aynı sorunu yaşayan kişiler var ise yardımcı olacaklardır.
O halde garantisi var ise teknik servise göndermek gerekir. Yoksa tamir olabiliyorsa tamir edilir. Bu arada monitörün markasını modelini de yazın. Aynı sorunu yaşayan kişiler var ise yardımcı olacaklardır.
C cderenn Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 Monitör Arçelik As-19w GLCD