Google'da veya başka bir sitede gezinirken ekranda bazen bozulmalar oluyor. Tam olarak açıklayamadığım bir şey, bu bozulmaları Google oyunlar olsun başka uygulamalar olsun öte yandan bilgisayarın performans dışında hiçbir sorunu yok. Her şey çalışıyor fakat bu olay kafamı kurcalıyor, renkler bozuluyor anlayacağınız fakat bunu sadece dediğim gibi Google Ubisoft'un uygulaması onda da başlarda olup geçmişti ve RDR2 oynarken yaşamıştım. RDR2 oynarken oyunun başlarında bir yerde giderken ekrana sanki gözünüzü sürekli açıp kaparsınız siyah olur ya öyle olmuştu. Sonra bir daha olmadı şu an RDR 2 oynarken bir menüye girdiğimde ekranın sol üst tarafında sürekli oluyor. Bilmiyorum geçer mi o da monitörde bir sorun var mı derseniz ghosting ölü piksel o testlerde hiçbir sorun yok. Bunlar olmasına rağmen sistemde bunun dışında hiçbir sorun yok, her şey olması gerektiği gibi çalışıyor fakat bu olay kafamı karıştırıyor anlayamadım ben de sizce bilgisayarda bir sorun var mıdır? RAM'lerle ilgili de olabilir belki bilmiyorum bilgisayardan anlamıyorum çok fazla. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.