@ekran @ÖmerKu @aerosimit aynı şekilde monitöre alttan bakınca üst çerçevenin sol tarafında da yaklaşık aynı uzunlukta kalın bir çizgi var. Benim konuyu açtığımda attığım resimdekinden biraz daha açık renkli. Aynı şekilde o da köşeden başlıyor. Sanırım sizlerin de dediği gibi çerçeveyle alakalı bir üretim hatasına benzer bir şey. Muhtemelen ben aldığımdan beri vardı bunlar fakat yeni dikkatimi çekti. Aynı şeyi üst tarafta da görünce rahatladım biraz, 1 aydır fark etmeden kullandıysam demek ki mühim bir şey değil. Umarım daha büyük sorunlarla karşılaşmam.
@ÖmerKu hocam sizi çoğu zaman forumda aktif gördüğüm için etiketliyorum. Monitörü servise göndermeye karar verdim, sonuçta sıfır monitör almışım 1 ay sonra sorun çıkarmış bu durumda hakkımı aramam lazım. Biraz önce dikkatlice baktım aynı sorun sağ alt taraflarda da başlamış ufaktan. Bu monitörü aldığıma cidden pişman oldum, zaten görüntü kalitesi de berbat. Kartta tam 3 bin kalmıştı bende bir monitör bakayım dedim bir anda karşıma 200Hz kavisli monitör düşünce atladım hemen. Oyun bilgisayarı yazıp ilk çıkan Turbox'u alanlar gibi oldu biraz. Servise göndersem onların eline ulaştıktan kaç gün sonra sorunu çözüp tarafıma yollarlar? Ücret iadesi isteme hakkım var mı? Varsa onu kullanmayı daha çok isterim, 1 ay beklerim üstüne 1-2 bin lira koyup forumda konu açarım. Monitörler hakkında hiç bilgim olmadığından ve 60Hz eski bir monitör kullandığımdan maalesef bir hata yapıp bunu aldım, bayağı cezbetmişti beni. Diyelim sorun çözebilecekleri bir şey ve iade yapmadılar, sorunu kaç günde tamir ederler? WhatsApp hattı sorununuzu bir not kağıdına yazıp kutunun içine koyun demişti mümkünse iade istediğimi de eklerim altına. O monitörü almadan önce forumda konu açsaymışım o zamanlarda üstüne 500 lira falan koyup 144Hz adam gibi markaların kaliteli ekranları varmış. 1 ayda onların fiyatı da bayağı arttı.