Monitörde çizgi çıktı

erenn4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Monitörümde aşağıdaki fotoğraflarda görebileceğiniz çizgiden çıktı fakat bu çizgi beyaz arka planda gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Sıkıntı monitörde midir? Monitörün markası game booster 1 yıllık her gün yoğun olarak kullanıyorum.

Screenshot_20241103_165016_Gallery.jpg

Screenshot_20241103_165041_Gallery.jpg

Screenshot_20241103_165041_Gallery.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241103_165034_Gallery.jpg
    Screenshot_20241103_165034_Gallery.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu monitörün altındaki çizgi önceki philips monitörümde olmuştu ve ben garantiye yollamak yerine umursamadım bi süre sonra neredeyse ekranın ortasına kadar oluşmaya başladı garantiyle bir konuşmanızı öneririm.

Bu monitörün altındaki çizgi önceki Philips monitörümde olmuştu ve ben garantiye yollamak yerine umursamadım bir süre sonra neredeyse ekranın ortasına kadar oluşmaya başladı garantiyle bir konuşmanızı öneririm.

Sıkıntı monitörde mi? Ekran kartında falan bir şey yoktur değil mi?

Benim monitördeydi bu konuda bende çok korkmuştum eğer ki evde 2. bir monitör varsa veya televizyon gibi oraya bağlayıp deneyebilirsin.

Bir de monitörü ilk açınca ekrana logo geliyor galiba orası PC'yi açmadanda erişebilirsin yani PC'yi açmazsan mantıken ekran kartı ile değil monitör kendi orayı veriyordur orada da bu çizgi sorunu varsa monitörde sorun vardır.

Benim monitördeydi bu konuda bende çok korkmuştum eğer ki evde 2. bir monitör varsa veya televizyon gibi oraya bağlayıp deneyebilirsin.

Bir de monitörü ilk açınca ekrana logo geliyor galiba orası PC'yi açmadanda erişebilirsin yani PC'yi açmazsan mantıken ekran kartı ile değil monitör kendi orayı veriyordur orada da bu çizgi sorunu varsa monitörde sorun vardn.

Monitörün açılma ekranı beyaz ve orada çizgi yok. Bilgisayar açıkken beyaz ekran fotoğrafı açtığımda yine çizgiler yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı