Monitörde çizgi oluştu

BlueScreenSlayer

Hectopat
İyi günler dün kar fırtınası oldu, monitör 1-2 kez gitti. Kablodan cızırtı geldi ve ekranı açtığımda bunu gördüm. Ekranda gördüğünüz şeffaf bir çizgi oldu. HDMI girişini değiştirdim, monitörün renk ayarlarını elledim ama olmadı. VX3276 monitör modeli. Ek not olarak bir iki ay önce monitörün kablosu UPS'ye bağlıydı ama ara sıra çıktığı için prize taktım. UPS'ye geri taksam çözülür mü?

Dosya Ekleri

• IMG_20220314_062016.jpg
    IMG_20220314_062016.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler dün kar fırtınası oldu, monitör 1-2 kez gitti. Kablodan cızırtı geldi ve ekranı açtığımda bunu gördüm. Ekranda gördüğünüz şeffaf bir çizgi oldu. HDMI girişini değiştirdim, monitörün renk ayarlarını elledim ama olmadı. VX3276 monitör modeli. Ek not olarak bir iki ay önce monitörün kablosu UPS'ye bağlıydı ama ara sıra çıktığı için prize taktım. UPS'ye geri taksam çözülür mü?

Panelde bir problem olduysa UPS'ye geri taksan çözülmez fakat yine de UPS tam doluyken takıp deneyin.

Fazla rahatsiz etmiyorsa kalsin garantinin son 10 gununde goturup yeniletirsin onun olmasi normal garanti yenisini verecektir veya paneli degistirecektir yani bende oyle oldu kg.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı