Monitörde çizgi sorunu

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Monitörüm neden böyle çizgili oldu? Eski diye mi yoksa televizyon olduğu için mi? Bazen çizgiler düzeliyor bazen çizgili oluyor ama genellikle bilgisayar açıldıktan yarım saat veya 1 saat sonra oluyor. Ghost screen gibi bir şey oluyor çizgili olmadan önce renkler böyle gidip geliyor gibi oluyor sonra çizgili olmaya başlıyor. Bu sorunu nasıl çözerim? Ne CS:GO keyfim kaldı ne oyun oynama isteğim. Ayrıntılı olarak fotoğraf koydum.
IMG_20200118_214018.jpg

IMG_20200120_154429.jpg

WhatsApp Image 2020-01-20 at 15.19.48.jpeg

WhatsApp Image 2020-01-20 at 15.49.17.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Birtakım bildiğim yöntemler var işe yarar mı bilmiyorum ancak deneyebilirsiniz. Ekran kartınız arızalı olabilir. Ekran kartınız ile monitörünüzün bağlantısını kontrol edin. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp son sürücüyü kurun. Yahut monitörden kaynaklı olabilir, mümkün ise başka bir sisteme takıp deneyin.

Ekran kartı bellek arızasına benziyor.
Ben de öyle düşünmüştüm ama ekran kartını değiştirdim yine aynıydı.
Birtakım bildiğim yöntemler var işe yarar mı bilmiyorum ancak deneyebilirsiniz. Ekran kartınız arızalı olabilir. Ekran kartınız ile monitörünüzün bağlantısını kontrol edin. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp son sürücüyü kurun. Yahut monitörden kaynaklı olabilir, mümkün ise başka bir sisteme takıp deneyin.
Kabloları kontrol ettim ama yine aynı sorun var. Farklı bir monitör takmayı deneyeceğim kuzenimden alıp.
Şu anda bile ufak tefek görerek size yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı