Monitörde çizgiler oluştu

claptown

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward RTX 4060 Ti Ghost 8GB | Ryzen 7 5700x | 16GB Ram Dragos
Kankalar monitörde böyle bir sorun yoktu. MMVCSERVER (ekran kartını kullanarak ses değiştirme) kullanırken rage MP oynuyordum ve bir anda oyundan çıkınca altta bu gibi çizgiler oluştu. İkini monitörde bir sorun yok sadece ana monitörde var, nasıl düzeltebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• 49674b9b-b1c7-4b01-a987-aa0a0ca57f27.jpg
    49674b9b-b1c7-4b01-a987-aa0a0ca57f27.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 31
Kankalar monitörde böyle bir sorun yoktu. MMVCSERVER (ekran kartını kullanarak ses değiştirme) kullanırken rage MP oynuyordum ve bir anda oyundan çıkınca altta bu gibi çizgiler oluştu. İkini monitörde bir sorun yok sadece ana monitörde var, nasıl düzeltebilirim acaba?
Monitör modeliniz nedir?

Monitörün paneli yada kontrolcüsü yanmış olabilir, sadece 2. monitörü bağlayın öyle de bi deneyin o şekilde de sorun olamzsa ekran kartı sağlam demektir.

Denedim, ekran kartında sorun yok. Televizyona da bağladım bir sıkıntı yok.
O zaman dediğim gibi, monitörde sorun. Garantisi varsa yollayın gitsin. Yollamadan öcne monitör kablolarını da bi kontrol edin ama.

Olması lazım hocam
Gönderin gitsin ozaman. MSI, AOC vb. direk üst modelle değişim yapıyor ama Xiaomi'de süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Para iadesi almaya çalışın en kötü. Panel değişimi yapmazlar bence.
En son saç kurutma makinası ile sıcak tutmayı denedim ama işe yaramadı.
Sakın o şeyleri birdaha yapmayın.

Gönderin gitsin ozaman. MSI, AOC vb. direk üst modelle değişim yapıyor ama Xiaomi'de süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Para iadesi almaya çalışın en kötü. Panel değişimi yapmazlar bence.

Sakın o şeyleri birdaha yapmayın.
Alalı belki iki yıla yaklaşmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı