Monitörde çizgiler oluşuyor

Daha fazla  
Ekran kartım Intel Arc B580, işlemcim ise i5 14400F. İncehesap'tan almıştım, sistemi daha dün geldi. Hiçbir sorunu yoktu fakat oyuna girdiğimde bu şekilde çizgiler meydana geldi. Bir süre sonra geçti ama bir vakit geçtikten sonra tekrar çıkıyor. Sizce sorun ekran kartında mı? Bütün driverlar güncel.

IMG_20250807_171114.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartında. Birçok nedeni olabilir. Slota tam oturmamış ve sallanıyorsa, sürücü ile alakalı veya en kötüsü direk donanımsal olarak ekran kartı arızalı olabilir. Sana tavsiyem önce bir sistemi kapatıp ardından ekran kartını yavaşça söküp tekrar yerine güzelce oturttur ve vidasını sık. Ardından bilgisayarı açıp ekran kartı sürücüsünü kaldır ve şu linkten önerilen en güncel sürümü indirip kur ve tekrar bir test et bakalım. Eğer hala aynı sorun devam ediyorsa ekran kartı kesinlikle arızalıdır 👍

Madawc hocamın dediği gibi ekran kartı arızasına benziyor ama aklıma şu geldi hdmi kablosunda bir problem olabilir mi veya yanlış yere takmış olabilir misin, gerçekten yanlış yere takanlar oluyor çünkü.

Ekran kartım Intel Arc B580, işlemcim ise i5 14400F. İncehesap'tan almıştım, sistemi daha dün geldi. Hiçbir sorunu yoktu fakat oyuna girdiğimde bu şekilde çizgiler meydana geldi. Bir süre sonra geçti ama bir vakit geçtikten sonra tekrar çıkıyor. Sizce sorun ekran kartında mı? Bütün driverlar güncel.

Eki Görüntüle 2551262
Monitörünüz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı