1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Tahmini 2-3 hafta önce aldığım monitörümde nedense çizgiler oluşmaya başladı, garantiye yollasam çözülür mü? Bu çizgiler normal mi? Şimdiden teşekkürler. ARTI (+) yazan yerin sağına ve soluna bakın daha dikkatli görmüş olursunuz.
Tahmini 2-3 hafta önce aldığım monitörümde nedense çizgiler oluşmaya başladı, garantiye yollasam çözülür mü? Bu çizgiler normal mi? Şimdiden teşekkürler. ARTI (+) yazan yerin sağına ve soluna bakın daha dikkatli görmüş olursunuz.
Giveme Femtopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 VGA kablosu ile monitörü kullanıyorsanız kablonun vidalarını sıkıştırın biraz.
1 10MG Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 Giveme dedi: VGA kablosu ile monitörü kullanıyorsanız kablonun vidalarını sıkıştırın biraz. Genişletmek için tıkla... Hayır monitörün yanında gelen ona özel üretim sanırım onu kullanıyorum, sıkıştırmalı değil direk taktım.
Giveme dedi: VGA kablosu ile monitörü kullanıyorsanız kablonun vidalarını sıkıştırın biraz. Genişletmek için tıkla... Hayır monitörün yanında gelen ona özel üretim sanırım onu kullanıyorum, sıkıştırmalı değil direk taktım.
6 622238 Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 52 30 Ocak 2023 #4 Ekran kablosunda veya Ekran kartında bir sorun olabilir monitor ekranınada baktırabilirsin.