Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.010 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #11 Bunu bu hale getirecek ne yaptınız hocam?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.149 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #12 Akrabalık var mı? Ekranı Isırdım Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz? www.technopat.net
Akrabalık var mı? Ekranı Isırdım Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz? www.technopat.net
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.358 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #13 NessGhest dedi: Hocam çok geçmiş olsun. Garantisi yoksa maalesef götürmekten başka çareniz yok. Ayrıca hangi oyunu oynuyordunuz ona göre girmeyeyim o oyuna Genişletmek için tıkla... İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim bir şey yok mu? Arkserhat dedi: Bunu bu hale getirecek ne yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Birazcık sinirlendim.(biraz)
NessGhest dedi: Hocam çok geçmiş olsun. Garantisi yoksa maalesef götürmekten başka çareniz yok. Ayrıca hangi oyunu oynuyordunuz ona göre girmeyeyim o oyuna Genişletmek için tıkla... İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim bir şey yok mu? Arkserhat dedi: Bunu bu hale getirecek ne yaptınız hocam? Genişletmek için tıkla... Birazcık sinirlendim.(biraz)
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.135 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Nisan 2025 #14 XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim vir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... CS mi oynuyodun da kırdın yoksa monitöre laptop mu attın?
XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim vir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... CS mi oynuyodun da kırdın yoksa monitöre laptop mu attın?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.297 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2025 #15 XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim vir şey yok mu? Birazcık sinirlendim.(biraz) Genişletmek için tıkla... Hocam bir vur bakim düzelecek mi? (önermiyorum)
XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim vir şey yok mu? Birazcık sinirlendim.(biraz) Genişletmek için tıkla... Hocam bir vur bakim düzelecek mi? (önermiyorum)
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.095 Makaleler 2 Çözümler 79 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #16 XPlasma dedi: Bir darbe sonucu monitörde çizgiler oluştu. Tamire götürmek harici yapabileceğim bir şey var mıdır? Eki Görüntüle 2475068 Genişletmek için tıkla... Ufak bir arkadaş göz kırpıyor gibi oradan ama gerçekten darbe sonucu oluştuysa geçmiş olsun, paneliniz bozulmuş olabilir.
XPlasma dedi: Bir darbe sonucu monitörde çizgiler oluştu. Tamire götürmek harici yapabileceğim bir şey var mıdır? Eki Görüntüle 2475068 Genişletmek için tıkla... Ufak bir arkadaş göz kırpıyor gibi oradan ama gerçekten darbe sonucu oluştuysa geçmiş olsun, paneliniz bozulmuş olabilir.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.464 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2025 #17 XPlasma dedi: Geçici bir çözüm var mıdır bunu için? Genişletmek için tıkla... Geçici değil de kalıcı çözüm var çöpe atabilirsin paneli (!)
XPlasma dedi: Geçici bir çözüm var mıdır bunu için? Genişletmek için tıkla... Geçici değil de kalıcı çözüm var çöpe atabilirsin paneli (!)
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #18 Atakan K dedi: Ufak bir arkadaş göz kırpıyor gibi oradan ama gerçekten darbe sonucu oluştuysa geçmiş olsun, paneliniz bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Orada hiçbir sorun yok gibi farenin gözükmesi normal. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Atakan K dedi: Ufak bir arkadaş göz kırpıyor gibi oradan ama gerçekten darbe sonucu oluştuysa geçmiş olsun, paneliniz bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Orada hiçbir sorun yok gibi farenin gözükmesi normal.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.010 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #19 XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim bir şey yok mu? Birazcık sinirlendim.(biraz) Genişletmek için tıkla... Neye tam olarak hocam?(birazcık)
XPlasma dedi: İmha edeceğim o oyunu zaten. Geçicide olsa yapabileceğim bir şey yok mu? Birazcık sinirlendim.(biraz) Genişletmek için tıkla... Neye tam olarak hocam?(birazcık)
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.865 Makaleler 1 Çözümler 17 21 Nisan 2025 #20 Xplasma geçmiş olsun kardeşim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xplasma geçmiş olsun kardeşim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et