XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.356 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #31 Atakan K dedi: İmleç denen arkadaş. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey var mı hocam? miçobaba dedi: Harbi monitörün ekranı dağıldıysa imleç nasıl gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Dengeli vurdum galiba.
Atakan K dedi: İmleç denen arkadaş. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğim bir şey var mı hocam? miçobaba dedi: Harbi monitörün ekranı dağıldıysa imleç nasıl gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Dengeli vurdum galiba.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.608 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #32 XPlasma dedi: Yapabileceğim bir şey var mı hocam? Dengeli vurdum galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın dağılan kısmında da gözüküyor imleç. Ya da benim kaçırdığım bir şey var.
XPlasma dedi: Yapabileceğim bir şey var mı hocam? Dengeli vurdum galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın dağılan kısmında da gözüküyor imleç. Ya da benim kaçırdığım bir şey var.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.133 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Nisan 2025 #33 Dengeli vurdum galiba. [/QUOTE] camdan at düzelir (evde denemeyin)
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.356 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #34 Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangi bir şey?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.133 Makaleler 2 Çözümler 9 21 Nisan 2025 #35 XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangibirşey. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim yok kafamı attın tekme mi attın ne yapacaksın düzeltcen vur bir daha belki şansa bala düzeltirsin.
XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangibirşey. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim yok kafamı attın tekme mi attın ne yapacaksın düzeltcen vur bir daha belki şansa bala düzeltirsin.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.608 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #36 XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangibirşey. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran yok olmuş (?) yapacak bir şey yok.
XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangibirşey. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran yok olmuş (?) yapacak bir şey yok.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #37 İmlecin olduğu yer de bir sorun yok bence, oraya hasar gelmemiş muhtemelen.
easyforrmee Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 74 21 Nisan 2025 #38 XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangi bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam yok dedik ya? dalga mı geçiyorsunuz? ayrıca imleç nasıl sorunsuz bir şekilde gözüküyor? trollüyor musunuz.
XPlasma dedi: Şaka maka harbi yapabileceğim bir şey var mı? Etkisini en aza indirecek herhangi bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam yok dedik ya? dalga mı geçiyorsunuz? ayrıca imleç nasıl sorunsuz bir şekilde gözüküyor? trollüyor musunuz.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.356 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #39 miçobaba dedi: Hocam ekran yok olmuş (?) yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamı değil hocam. Hala bir kısmı duruyor.
miçobaba dedi: Hocam ekran yok olmuş (?) yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamı değil hocam. Hala bir kısmı duruyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.797 Makaleler 5 Çözümler 277 21 Nisan 2025 #40 LCD katmanlarını ayırmışsınız konu troll değilse. Eğer zamani geri saramıyorsanız çok zor bir şey yapmanız.
LCD katmanlarını ayırmışsınız konu troll değilse. Eğer zamani geri saramıyorsanız çok zor bir şey yapmanız.