Monitörde dikey mavi çizgi sorunu

Monitörde problem yok çünkü, APU ile test ettim. Büyük ihtimal güç yetmezliği, ekran kartı ya da HDMI'dan kaynaklanan bir problem var.
Yok mu başka önerisi olan?
Konuyu fotoğraflıyorum.
Bu arada bilgisayar yalnızca güvenli modda açılıyor ve sadece siyah renk olan yerlerde mavi çizgi yapıyor.

Son düzenleme:
R9 390 için 500W tavsiye edilen bir güç kaynağı olamaz bence de güç kaynağından dolayı o kart elektrik içiyor.

Oh be. Arkadaşlar çok teşekkürler. Eğer güç kaynağından kaynaklanıyor ise gerçekten, 400 TL'ye R9 390 çok büyük kar.
R9 390 için 500W tavsiye edilen bir güç kaynağı olamaz bence de güç kaynağından dolayı o kart elektrik içiyor.
Haklısın su gibi elektrik içiyor. "namıssız"

Şöyle olur mu acaba? Elimde 12V 12.5A led sürücüsü var. Ondan gelen elektriği ekran kartının 6 pin güç girişine, 8 pinlik güç girişini de normal güç kaynağından sağlasam olur mu? Güç kaynağı, 500 W, diğer güç kaynağı 150 W yeter mi acaba? Güç kaynağı şu:

Bahsettiğiniz güç kaynağını bilmiyorum ama bir bilgisayarcıda veya arkadaşınızda falan daha iyi power ile deneyin belki yine mavi çizgileri alacaksın ama denemekte fayda var.

Elimde başka güç kaynağı olsaydı konu açmazdım zaten. Bahsettiğim güç kaynağı, reklam panolarında LED'lere güç vermek için kullanılan bir güç kaynağı.

OEM'lere güç vermek için tasarlanmış bir şey değil sonuçta bana kalsa ben kullanmazdım. Güvenilirliği tartışılır bence.

Evet gözünüzün basmaması iyi olmuş. Akla yatan bir iş değil çünkü.

Mavi çizgilere ne oldu nasıl hallettin,bende de var, nvdia inspector ile halletmeyi düşünüyorum bana göre kesinlikle wolt değerli yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…