MELLARK Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 390 Yer Istanbul 17 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar HDMI kablosu takınca monitöre görüntü geliyor. Ama DisplayPort kablosuyla denediğimde görüntü gelmiyor. HDMI takılıyken monitörün ayarlarından DP seçeneğini seçiyorum ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar HDMI kablosu takınca monitöre görüntü geliyor. Ama DisplayPort kablosuyla denediğimde görüntü gelmiyor. HDMI takılıyken monitörün ayarlarından DP seçeneğini seçiyorum ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #2 Kabloda temassızlık olabilir mi?
MELLARK Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 390 Yer Istanbul 17 Eylül 2019 #3 Firehorse MK II dedi: Kabloda temassızlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kez denedim, olmadı .
Firehorse MK II dedi: Kabloda temassızlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir kaç kez denedim, olmadı .
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2019 #4 İşte, kablonun ucundaki konnektöre temas eden kablolarının lehimleri kopmuş olabilir.
MELLARK Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 390 Yer Istanbul 17 Eylül 2019 #5 Firehorse MK II dedi: İşte, kablonun ucundaki konnektöre temas eden kablolarının lehimleri kopmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çıkarttım ya kutusundan falan.
Firehorse MK II dedi: İşte, kablonun ucundaki konnektöre temas eden kablolarının lehimleri kopmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Daha yeni çıkarttım ya kutusundan falan.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.971 Çözümler 86 17 Eylül 2019 #7 DP kablosuyla görüntü alamıyorsan yapman gereken ilk şey başka çalıştığına emin olduğun bir DP kablo ile denemek.
DP kablosuyla görüntü alamıyorsan yapman gereken ilk şey başka çalıştığına emin olduğun bir DP kablo ile denemek.
MELLARK Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 390 Yer Istanbul 17 Eylül 2019 #8 Hallettim, kardeşim kablosunu düzgün takmamış.