rspblind Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 38 23 Haziran 2021 #1 Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa.
Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa.
maklube Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 rspblind dedi: Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa. Eki Görüntüle 1080113 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazılımzal bir sorun değil farklı kablo ve giriş deneyin düzelmez ise garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
rspblind dedi: Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa. Eki Görüntüle 1080113 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazılımzal bir sorun değil farklı kablo ve giriş deneyin düzelmez ise garantiye gönderin.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 rspblind dedi: Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa. Eki Görüntüle 1080113 Genişletmek için tıkla... Donmuş piksel şeridi hocam 1 saatlik renk animasyonu açabilirsiniz, Ekrana o sütuna silgi ile bastırarak aşağı yukarı yapabilirsiniz. Çok sert basarsanız kırabilirsiniz.↓ Artı 1 Eksi
rspblind dedi: Aşağıda görüldüğü gibi birden böyle bir çizgi çıktı arada gidip geliyor bazen gidiyor sonra geliyor yardım edebilecek bilgili arkadaş varsa. Eki Görüntüle 1080113 Genişletmek için tıkla... Donmuş piksel şeridi hocam 1 saatlik renk animasyonu açabilirsiniz, Ekrana o sütuna silgi ile bastırarak aşağı yukarı yapabilirsiniz. Çok sert basarsanız kırabilirsiniz.↓