Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #1 Monitörümden DP kablo çıkmıştı. Ancak anakartımda DP girişi yok. Monitörüm de HDMI desteklediği için HP'nin HDMI 1.4 modelini aldım. Sıkıntı çıkar mı?
Monitörümden DP kablo çıkmıştı. Ancak anakartımda DP girişi yok. Monitörüm de HDMI desteklediği için HP'nin HDMI 1.4 modelini aldım. Sıkıntı çıkar mı?
Mchd26 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 108 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #2 Monitörde hangi giriş varsa onu kullanabilirsin DP kablosu Hz konusunda Max verimi al diye konuluyor.
Monitörde hangi giriş varsa onu kullanabilirsin DP kablosu Hz konusunda Max verimi al diye konuluyor.
Emiririririe Picopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #3 Mchd26 dedi: Monitörde hangi giriş varsa onu kullanabilirsin DP kablosu Hz konusunda Max verimi al diye konuluyor. Genişletmek için tıkla... Hdmi 1.4 144 hz veriyor diye biliyorum yanlışım varsa duzeltin .
Mchd26 dedi: Monitörde hangi giriş varsa onu kullanabilirsin DP kablosu Hz konusunda Max verimi al diye konuluyor. Genişletmek için tıkla... Hdmi 1.4 144 hz veriyor diye biliyorum yanlışım varsa duzeltin .
Mchd26 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 108 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #4 Uzun zaman önce araştırmıştım, DP > HDMI fikrine ulaşıp DP kullanıyorum. 165 Hz monitörüm var. Ama 144 için belki ideal olan HDMI olabilir. Seni yanlış yönlendirmek istemem fakat DP'den çok verim aldım tavsiye ederim.
Uzun zaman önce araştırmıştım, DP > HDMI fikrine ulaşıp DP kullanıyorum. 165 Hz monitörüm var. Ama 144 için belki ideal olan HDMI olabilir. Seni yanlış yönlendirmek istemem fakat DP'den çok verim aldım tavsiye ederim.