Monitörde Free Sync özelliği açmak

Bypasss

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Monitörü 2 senedir zaten kullanıyorum ama şimdi aklıma geldi. Bu özelliği açmama gerek var mı yoksa otomatik açılıyor mu? İnternetten biraz baktım, monitör menüsünden açıp sonrasında AMD uygulamasından açın deniyor. Benim monitörün menüsünde böyle bir özellik açma yok. AMD'nin uygulamasında da desteklenmiyor yazıyor. VG24VQE monitör modeli.

Monitörünüzün ayarlarında adaptive sync olarak geçiyor olabilir. AMD Adrenaline'den de görseldeki ayarı açmalısınız. Kendi monitörümden ve ayarlarımdan örnek vereyim.

Dosya Ekleri

• IMG_1882.JPEG
    101,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1883.JPEG
    106 KB · Görüntüleme: 23
Monitörünüzün ayarlarında adaptive sync olarak geçiyor olabilir. AMD Adrenaline'den de görseldeki ayarı açmalısınız. Kendi monitörümden ve ayarlarımdan örnek vereyim.
benim monitörün menüsünde fps modu falan filan var sadece amd de ise durum bu şekilde

Maalesef bu da farklı.

Eki Görüntüle 2412566

Game Plus'da FPS sayacı vb şeyler var game visiualda FPS racing mode vb. özellikler var sadece.
Hocam bu menüdeyken, en üstteki joystick tuş vasıtasıyla Menu tuşunu seçip tıklama yapabiliyor musunuz bir deneyin. Joystick tuşun ortasına basmanız gerekiyormuş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-31 160524.png
    116,9 KB · Görüntüleme: 23
Hocam bu menüdeyken, en üstteki joystick tuş vasıtasıyla menu tuşunu seçip tıklama yapabiliyor musunuz bir deneyin.

Bayağı bir kurcaladım menü sadece bu menüyü açmak için kullanılıyor. Düzenleme menü açıkken basılı tutunca oldu.

Hocam bu menüdeyken, en üstteki joystick tuş vasıtasıyla menu tuşunu seçip tıklama yapabiliyor musunuz bir deneyin. Joystick tuşun ortasına basmanız gerekiyormuş.

Teşekkür ederim gerçekten 2 senedir monitörü bu özellikleri kullanmadan kullanıyormuşum tekrardan sağ ol.

Rica ederim hocam güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…