QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.357 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 Kullandığım monitör: MSI 27" G274F 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA G-Sync destekli diyor ancak G-Sync arayüzde yok(a-Sync)var. NVIDIA ekran kartım henüz gelmedi onu takınca mı görünür olur? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2024
Kullandığım monitör: MSI 27" G274F 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA G-Sync destekli diyor ancak G-Sync arayüzde yok(a-Sync)var. NVIDIA ekran kartım henüz gelmedi onu takınca mı görünür olur?
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #2 QTV dedi: Kullandığım monitör: MSI 27" G274F 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA G-Sync destekli diyor ancak G-Sync arayüzde yok(a-Sync)var. NVIDIA ekran kartım henüz gelmedi onu takınca mı görünür olur? Genişletmek için tıkla... Hocam kart gelsin. Driverini kur o zaman gözükür.
QTV dedi: Kullandığım monitör: MSI 27" G274F 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA G-Sync destekli diyor ancak G-Sync arayüzde yok(a-Sync)var. NVIDIA ekran kartım henüz gelmedi onu takınca mı görünür olur? Genişletmek için tıkla... Hocam kart gelsin. Driverini kur o zaman gözükür.