Monitörde garip çizgiler var

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum çok memnundum ama birkaç ay önce bu çizgiler çıktı hatta önceden daha azdı zaman geçtikçe artmış sadece görev çubuğu kısmında var ne yapmam gerek? İtopya'dan almıştım ürünü oraya götürsem işlem yapılır mı? En son kulaklık gönderdiğimde bir şeyi yok deyip geri gönderdiler pek güvenemiyorum :D

1750965747910.png

Merhabalar, soruna baktığımda büyük ihtimal ile Monitörünüz yavaştan bozulmaya doğru gidiyor. Ekran kartı diyeceğim ama ekran kartı olsa daha farklı bir sonuç olacaktı, monitörünüz yavaş yavaş LCD Paneli de olabilir.

Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum çok memnundum ama birkaç ay önce bu çizgiler çıktı hatta önceden daha azdı zaman geçtikçe artmış sadece görev çubuğu kısmında var ne yapmam gerek? İtopya'dan almıştım ürünü oraya götürsem işlem yapılır mı? En son kulaklık gönderdiğimde bir şeyi yok deyip geri gönderdiler pek güvenemiyorum :D

Eki Görüntüle 2521399

Monitör modeli nedir?

Eki Görüntüle 2521399

Ekran kartı olsa başka bir şeyde monitörünün LCD ekranı bozuluyor çzigiler çıkmış falan yeni ise garantiye ver garantisi bitmişse bir uzamandan yardım al derim.

Gigabyte G24F2.

Garantisi 1 sene daha var sanırım galiba İtopya'ya götüreceğim :/

Kronik sorunlu bir monitör. Garantiye göndersende belli bir zaman sonra sorun tekrarlayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı