Emir15 Picopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 207 18 Şubat 2021 #1 Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bu monitörü aldım ghosting yaşıyorum menüden azaltabileceğim ayarlar var mı?
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Bu monitörü aldım ghosting yaşıyorum menüden azaltabileceğim ayarlar var mı?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #2 Response time ayarını azaltın. Artı 1 Eksi
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 18 Şubat 2021 #3 OverDrive ayarlarını değiştirin ona göre test edin. Artı 0 Eksi
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #4 O monitörde diğer monitörlere nazaran daha çok ghosting oluyor. Bu yüzden kimseye önermedim. Tepki süresini arttırıp deneyin ama pek bir işe yaramaz muhtemelen. %100 bir çözümü yok ne yazık ki. Edit: Kesin çözümü iade etmek. Ekleyeyim dedim. Artı 0 Eksi
O monitörde diğer monitörlere nazaran daha çok ghosting oluyor. Bu yüzden kimseye önermedim. Tepki süresini arttırıp deneyin ama pek bir işe yaramaz muhtemelen. %100 bir çözümü yok ne yazık ki. Edit: Kesin çözümü iade etmek. Ekleyeyim dedim.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #5 Response time'ı azaltmak sanırım kesin çözüm ama bildiğiniz gibi ms değeri artıyor. Artı 1 Eksi
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #6 jax teller fanboyu dedi: Response Time'ı azaltmak sanırım kesin çözüm ama bildiğiniz gibi ms değeri artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bile %100 ghosting bitmiyor diye okumuştum. Ancak en etkili ikinci yöntem o tabii ki. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Response Time'ı azaltmak sanırım kesin çözüm ama bildiğiniz gibi ms değeri artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bile %100 ghosting bitmiyor diye okumuştum. Ancak en etkili ikinci yöntem o tabii ki.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Şubat 2021 #7 Fatih A dedi: Ben öyle bile %100 ghosting bitmiyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Monitörümde en yüksek ayara alınca ghosting yaşanıyor. Bir altına alınca bütün ghosting gidiyor bende. Artı 1 Eksi
Fatih A dedi: Ben öyle bile %100 ghosting bitmiyor diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Monitörümde en yüksek ayara alınca ghosting yaşanıyor. Bir altına alınca bütün ghosting gidiyor bende.
KS KS Emir15 Picopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 207 18 Şubat 2021 #8 jax teller fanboyu dedi: Response Time'ı azaltmak sanırım kesin çözüm ama bildiğiniz gibi ms değeri artıyor. Genişletmek için tıkla... MPRT var on off seçenepği var bir de MPRT düzeyi var napayaım onları. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Response Time'ı azaltmak sanırım kesin çözüm ama bildiğiniz gibi ms değeri artıyor. Genişletmek için tıkla... MPRT var on off seçenepği var bir de MPRT düzeyi var napayaım onları.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 18 Şubat 2021 #9 jax teller fanboyu dedi: Monitörümde en yüksek ayara alınca ghosting yaşanıyor. Bir altına alınca bütün ghosting gidiyor bende. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben satın almadım. Ancak şu incelemede öyle yazıyordu; Philips 242E1GAJ monitör incelemesi Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Monitörümde en yüksek ayara alınca ghosting yaşanıyor. Bir altına alınca bütün ghosting gidiyor bende. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben satın almadım. Ancak şu incelemede öyle yazıyordu; Philips 242E1GAJ monitör incelemesi
KS KS Emir15 Picopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 207 18 Şubat 2021 #10 Fatih A dedi: Olabilir. Ben satın almadım. Ancak şu incelemede öyle yazıyordu; Philips 242E1GAJ monitör incelemesi Eki Görüntüle 885661 Genişletmek için tıkla... şu ayarları öğrenebilsem Artı 0 Eksi
Fatih A dedi: Olabilir. Ben satın almadım. Ancak şu incelemede öyle yazıyordu; Philips 242E1GAJ monitör incelemesi Eki Görüntüle 885661 Genişletmek için tıkla... şu ayarları öğrenebilsem