Saika Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Monitörümde galiba ghosthing var ama 1cmlik biz çizik de var ekranın üstünde. Eğer ben bunu garantiye verirsem para isterler mi çizikten dolayı? (Ghosting olduğundan tam emin değilim test sonuçlarını bırakıyorum) Dosya Ekleri 1722950000100.png 2,1 MB · Görüntüleme: 38
Monitörümde galiba ghosthing var ama 1cmlik biz çizik de var ekranın üstünde. Eğer ben bunu garantiye verirsem para isterler mi çizikten dolayı? (Ghosting olduğundan tam emin değilim test sonuçlarını bırakıyorum)
Efeewws Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Ghosting var garanti de bence para alır.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Video çekmeniz lazım video çekip YouTube'a atıp buraya atın videoyu çekerken o uzaylıyı aynı hızda takip edin.
Video çekmeniz lazım video çekip YouTube'a atıp buraya atın videoyu çekerken o uzaylıyı aynı hızda takip edin.
Saika Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.864 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 Ghosting çok yok. Bende de o kadar var ve hiç rahatsız etmiyor. Eğer oyunlarda etkilemiyorsa sıkıntı etmeyin.
Ghosting çok yok. Bende de o kadar var ve hiç rahatsız etmiyor. Eğer oyunlarda etkilemiyorsa sıkıntı etmeyin.
Saika Femtopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #6 HUNTEx dedi: Ghosting çok yok. Bende de o kadar var ve hiç rahatsız etmiyor. Eğer oyunlarda etkilemiyorsa sıkıntı etmeyin. Genişletmek için tıkla... Fark etmemiştim ben zaten. Test yapınca gördüm devam o zaman.
HUNTEx dedi: Ghosting çok yok. Bende de o kadar var ve hiç rahatsız etmiyor. Eğer oyunlarda etkilemiyorsa sıkıntı etmeyin. Genişletmek için tıkla... Fark etmemiştim ben zaten. Test yapınca gördüm devam o zaman.