Monitörde ghosting oyun oynarken akıcılığı bozar mı?

Yani genel olarak ghosting silüeti kolayca görüyorum. Bu oyun oynarken akıcılığı pürüssüzlüğü bozar mı yoksa sadece görsel zevki mi bozar?

ViewSonic VX2418-Curved VA panel 180Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oynamıyorsa evet daha az yaşar ama Valorant CS tarzı ani hareket gerektiren oyunlarda sıkıntı yaşar.

Akıcılığı etkiler mi bir şeyi 2 defa görmekten bahsetmiyorum reis Valorant oynuyorum ondan sordum etkilerse bile çokmu etkiler yani ben normalde 180 hz im fps im 160 250 arası öyle bazen ani hareket filan yaparken yada normal oynarken akıcı hissedemiyorum

Akıcılığı etkiler mi bir şeyi 2 defa görmekten bahsetmiyorum reis Valorant oynuyorum ondan sordum etkilerse bile çok mu etkiler yani ben normalde 180 Hz im FPS'im 160 250 arası öyle bazen ani hareket filan yaparken ya da normal oynarken akıcı hissedemiyorum.

İşte o ghosting kaynaklı hocam çok etkiler mi derseniz bu size bağlı gözünüz karakteri çevirirken ciddi bulanık görüyorsa etkiler ama hafif bulanıklık varsa ciddi bir sorun olmayacaktır.

İşte o ghosting kaynaklı hocam çok etkiler mi derseniz bu size bağlı gözünüz karakteri çevirirken ciddi bulanık görüyorsa etkiler ama hafif bulanıklık varsa ciddi bir sorun olmayacaktır.

Bulanıklık değil de sanki akıcılık gidiyor gibi hissediyorum kasıyor gibi yani bulanıkda hafif oluyor yani

Son düzenleme:
Bulanıklık değil de sanki akıcılık gidiyor gibi hissediyorum kasıyor gibi yani bulanıkda hafif oluyor yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefondan video da çekmiştim bakın isterseniz.

Videodan mı bilmiyorum ama var gibi hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı