Monitörde ghosting testinden sonra iz kalıyor

Kolibali53

Hectopat
Bugün HP Omen 25i monitör aldım. 1 tane kırmızı piksel var beyazlarda gözüken ona tamam dedim hadi oyunda belli olmuyor zaten. Ama ghosting testi yapıp uzun süre bakınca ekranda testin çizgileri kalıyor. 1 dakika içinde kayboluyor. Ne yapmam lazım? İndirimde aldım iade edersem aynı monitöre 800 TL daha vermem gerekecek. Başka şeylerde iz kalmıyor. Daha 2 saattir kullanıyorum o ayrı tabii. Hocam @Saint Lucia sen anlarsın bundan bir bakarsan çok mutlu olurum. Kullanayim mi iade mi edeyim? Video aşağıdaki gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda çok belli olmuyor fotoğraf attım.

Screenshot_2023-11-27-22-28-55-762_com.miui.gallery.jpg

Bugün HP Omen 25i monitör aldım. 1 tane kırmızı piksel var beyazlarda gözüken ona tamam dedim hadi oyunda belli olmuyor zaten. Ama ghosting testi yapıp uzun süre bakınca ekranda testin çizgileri kalıyor. 1 dakika içinde kayboluyor. Ne yapmam lazım? İndirimde aldım iade edersem aynı monitöre 800 TL daha vermem gerekecek. Başka şeylerde iz kalmıyor. Daha 2 saattir kullanıyorum o ayrı tabii. Hocam @Saint Lucia sen anlarsın bundan bir bakarsan çok mutlu olurum. Kullanayim mi iade mi edeyim? Video aşağıdaki gibi:

Ölü piksel varsa JScreenFix - Pixel Repair şu yöntemi o bölgede bir dene. Yoksa değişim talep. İade isteme zarara girersin.
İz kalıyor dediğin olay için böyle bir test yapılamaz. Klasör üzerinde tepkime oyunda olduğu gibi olamaz zaten. UFO testi yapacaksınız native ayarlarla o zaman belli olur.
Hz'nizi kontrol edin. MPRT, OD ayarları kapalı olsun.

Değişim talep ettim hocam bugün inşallah değiştirirler dediğiniz gibi iade edersem zarara gireceğim. Ghosting testinden sonra iz kalıp sonradan geçme problemini başka arkadaşlarda yaşamış farklı monitörlerde.Sebebini bilemedim ama yeni aldığım ürünün böyle olması üzdü. Bakalım süreç nasıl işleyecek umarım mağdur etmezler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı