Monitörde ghosting var mı?

Ghostingin bağlantı kablosu ile hiç alakası yok. Ghosting monitörün gecikme değeri ile alakalı. Bunu öğrenmek için 20-30 saniyelik bir video paylaşman gerekir.
Ek olarak 1 ms modu aktif ettiğinde veya OverDrive özelliği monitörde varsa olan ghostingi bunlar düşürür.
Monitor 1ms gtg hocam. Fast daha iyiydi ama o tam performansı alamadım yani fps olarak da arkadaşın laptoptan. Fotoğraftaki ghosting durumu nasıl iade edilecek düzeyde mi?

Dosya Ekleri

• 7EC2D11E-8F10-40F2-9968-F2350BB7D5D9.png
    7EC2D11E-8F10-40F2-9968-F2350BB7D5D9.png
    613 KB · Görüntüleme: 90
Monitor 1ms GtG hocam. Fast daha iyiydi ama o tam performansı alamadım yani FPS olarak da arkadaşın laptoptan. Fotoğraftaki ghosting durumu nasıl iade edilecek düzeyde mi?

Resimde belli olmaz dostum. Şu resme bakınca ghosting görmüyorum. UFo temiz çıkmış. Arkada bıraktığı iz önemli. Eğer iz bırakmadan akıyorsa görüntü sorun yok demektir. Oyunlarda ya da siyah arka planda mouse imleci hayalet iz bırakıyor mu?

Resimde belli olmaz dostum. Şu resme bakınca ghosting görmüyorum. UFo temiz çıkmış. Arkada bıraktığı iz önemli. Eğer iz bırakmadan akıyorsa görüntü sorun yok demektir. Oyunlarda ya da siyah arka planda mouse imleci hayalet iz bırakıyor mu?
Hocam testlerini yapıp kutuladım tekrardan kullanmayacağım için şuan. Yukardaki fotoğrafta arkasında ufo silüeti bırakıyor o önemli derecede mi yoksa normal mi? Çünkü bu monitörün incelemelerinde o silüet de yok yani dümdüz akıyor ufo. Tam hz değerini alamadığım için dp takınca düzelir gibi düşünüyorum ama.

Hocam testlerini yapıp kutuladım tekrardan kullanmayacağım için şu an. Yukarıdaki fotoğrafta arkasında ufo silüeti bırakıyor o önemli derecede mi yoksa normal mi? Çünkü bu monitörün incelemelerinde o silüet de yok yani dümdüz akıyor ufo. Tam Hz değerini alamadığım için DP takınca düzelir gibi düşünüyorum ama.

Resimde Ufo'nun etrafında ghosting var. Fakat görüntü akarken arkasında bıraktığı iz önemli. Çünkü yüksek Hz'de olay değişebilir. IPS panelde kolay kolay ghosting olmaz çünkü.

Resimde Ufo'nun etrafında ghosting var. Fakat görüntü akarken arkasında bıraktığı iz önemli. Çünkü yüksek Hz'de olay değişebilir. IPS panelde kolay kolay ghosting olmaz çünkü.
Anladım. Ghosting sorunlu ürün almış olabilir miyim diye düşündürdü sadece ama sizlere göre monitörde sorun yok gibi. İade etmeme gerek yok diye düşünüyorum, ne dersiniz gerek var mı?

Son düzenleme:
Anladım. Ghosting sorunlu ürün almış olabilir miyim diye düşündürdü sadece ama sizlere göre monitörde sorun yok gibi. İade etmeme gerek yok diye düşünüyorum, ne dersiniz gerek var mı?

Şu resme bakarak değiştir denmez. Çok ciddi ghosting olsa fark edilirdi. Yoğun kullanımda daha çok belli eder kendini. Fırsatın varsa kullan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı