RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 826 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 Görüntü böyle ghosting var mı? Dosya Ekleri 1672154396489.jpeg 211,5 KB · Görüntüleme: 105
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.748 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Aralık 2022 #2 Var galiba.
iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Hocam ghosting klavyeler için değilmi yoksa benmi yanlış biliyorum.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 27 Aralık 2022 #4 iTheZaiC dedi: Hocam ghosting klavyeler için değil mi ya da benmi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörler içinde geçerli hocam görüntü geçtikten sonra ardında siluyeti kalıyor bu da ghostingtir.
iTheZaiC dedi: Hocam ghosting klavyeler için değil mi ya da benmi yanlış biliyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörler içinde geçerli hocam görüntü geçtikten sonra ardında siluyeti kalıyor bu da ghostingtir.
iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #5 Arkadaş monitörü yazılımsal bir şekilde ghosting özelliğini yok edebilir mi yoksa monitör gg.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 27 Aralık 2022 #6 iTheZaiC dedi: Arkadaş monitörü yazılımsal bir şekilde ghosting özelliğini yok edebilir mi yoksa monitör GG. Genişletmek için tıkla... Genellikle bu sorun panelden kaynaklı oluyor paneli değiştiriyorlar garantide.
iTheZaiC dedi: Arkadaş monitörü yazılımsal bir şekilde ghosting özelliğini yok edebilir mi yoksa monitör GG. Genişletmek için tıkla... Genellikle bu sorun panelden kaynaklı oluyor paneli değiştiriyorlar garantide.
nxxxr Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 3 27 Aralık 2022 #7 RobinToKaro dedi: Görüntü böyle ghosting var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam video'ya çekme şansınız varsa daha iyi olur. Böyle tam olarak belli olmuyor.
RobinToKaro dedi: Görüntü böyle ghosting var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam video'ya çekme şansınız varsa daha iyi olur. Böyle tam olarak belli olmuyor.
iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #8 alicsndemir dedi: Genellikle bu sorun panelden kaynaklı oluyor paneli değiştiriyorlar garantide. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun arkadaşa 1000 TL gitti kozmik miktarlarda ücret verecek.
alicsndemir dedi: Genellikle bu sorun panelden kaynaklı oluyor paneli değiştiriyorlar garantide. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun arkadaşa 1000 TL gitti kozmik miktarlarda ücret verecek.
RobinToKaro Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 826 Yer Saint Denis Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #9 iTheZaiC dedi: Geçmiş olsun arkadaşa 1000 TL gitti kozmik miktarlarda ücret verecek. Genişletmek için tıkla... Neden para vereyim ki sonuçta kronik bir sorun sorun varsa ben yapmadım.
iTheZaiC dedi: Geçmiş olsun arkadaşa 1000 TL gitti kozmik miktarlarda ücret verecek. Genişletmek için tıkla... Neden para vereyim ki sonuçta kronik bir sorun sorun varsa ben yapmadım.
iTheZaiC Decapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #10 RobinToKaro dedi: Neden para vereyim ki sonuçta kronik bir sorun sorun varsa ben yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam test yaptığınız yeri söyler misiniz söylerseniz müteşekr olurum Korkudan bende deneyeceğim.
RobinToKaro dedi: Neden para vereyim ki sonuçta kronik bir sorun sorun varsa ben yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam test yaptığınız yeri söyler misiniz söylerseniz müteşekr olurum Korkudan bende deneyeceğim.