aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 27 Aralık 2022 #1 Yeni aldım monitörü. Kendim baktım ama tam anlamıyorum bu konudan. İçim rahat etmedi, ghosting var mı?
Yeni aldım monitörü. Kendim baktım ama tam anlamıyorum bu konudan. İçim rahat etmedi, ghosting var mı?
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Maalef var hocam. Marka model nedir?
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 27 Aralık 2022 #3 Düşün ve Bul dedi: Maalef var hocam. Marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Harbi mi diyorsun ya Asus Tuf vg249q1a
Düşün ve Bul dedi: Maalef var hocam. Marka model nedir? Genişletmek için tıkla... Harbi mi diyorsun ya Asus Tuf vg249q1a
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 Evet var ki bu ghosting anlaşılmaz bile. Ghostingsiz monitör yoktur. Normal bir değer.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 27 Aralık 2022 #5 Galaxes dedi: Evet var ki bu ghosting anlaşılmaz bile. Ghostingsiz monitör yoktur. Normal bir değer. Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturayım mı yoksa kalsın mı? Zaten monitörün vidalarını da göndermemişler onun için yazmıştım.
Galaxes dedi: Evet var ki bu ghosting anlaşılmaz bile. Ghostingsiz monitör yoktur. Normal bir değer. Genişletmek için tıkla... İade talebi oluşturayım mı yoksa kalsın mı? Zaten monitörün vidalarını da göndermemişler onun için yazmıştım.
Düşün ve Bul Decipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #6 Al sana sıfır ghosting
A AzureDragon Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2017 Mesajlar 1.392 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #7 Az miktarda var ama rahatsız edecek kadar değil. Bu miktar dert edilecek bir miktar değil.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 27 Aralık 2022 #8 AzureDragon dedi: Az miktarda var ama rahatsız edecek kadar değil. Bu miktar dert edilecek bir miktar değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iade etmiyorum o zaman.
AzureDragon dedi: Az miktarda var ama rahatsız edecek kadar değil. Bu miktar dert edilecek bir miktar değil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır iade etmiyorum o zaman.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #9 Düşün ve Bul dedi: Al sana sıfır ghosting Genişletmek için tıkla... Sıfır ghostingsiz bir monitör yok. aokk dedi: İade talebi oluşturayım mı yoksa kalsın mı? Zaten monitörün vidalarını da göndermemişler onun için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Bunu fark edemezsiniz zaten gayet normal bir değer.
Düşün ve Bul dedi: Al sana sıfır ghosting Genişletmek için tıkla... Sıfır ghostingsiz bir monitör yok. aokk dedi: İade talebi oluşturayım mı yoksa kalsın mı? Zaten monitörün vidalarını da göndermemişler onun için yazmıştım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Bunu fark edemezsiniz zaten gayet normal bir değer.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 27 Aralık 2022 #10 Tamamdır teşekkürler.