Monitörde ghosting var mı?

Seksek

Hectopat
Merhaba herkese.
Bugün itibarıyla yeni monitörüm geldi.
Ben test yaptığımda tam anlamıyla karar veremedim ghosting var mı diye. Gözüm secemedi.
Peki testte ready veya baska bir ifade var mı ghosting olup olmadıgını gösteren? Testi otomarik yapan?

TestUFO: Ghosting

Merhaba herkese.
Bugün itibarıyla yeni monitörüm geldi.
Ben test yaptığımda tam anlamıyla karar veremedim ghosting var mı diye. Gözüm secemedi.
Peki testte ready veya baska bir ifade var mı ghosting olup olmadıgını gösteren? Testi otomarik yapan?

TestUFO: Ghosting
Sadece link paylamışsınız. Lütfen telefondan video veya resim çekin.

Buraya göre yok ama bir de daha yakından çekin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyrun 2 video daha cektim.

Buyrun 2 video daha cektim.

Yok görünüyor. @Saint Lucia

Çoğunlukla siyah koyu kontrast renklerde ghosting oluyor, bende Asus VG24VQR modeli vardı ufotestte sorun gözükmüyordu fakat oyunlarda berbat bir deneyim yaşadım masaüstünde ve Chrome üzerinde gezinirkende ghostingi hissedebilirsin oyun var ise kesinlikle test et nesnelerin arkasında siyah bir iz bırakıyorsa ghosting mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı