Ölü piksel mi ekran mı kırılmış? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İlk başta 1 cm kadardı gittikçe büyüdü. ASUS'dan onarım talebinde bulundum. Garantiye girer mi bu, ne dersiniz?
Ölü piksel mi ekran mı kırılmış? İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İlk başta 1 cm kadardı gittikçe büyüdü. ASUS'dan onarım talebinde bulundum. Garantiye girer mi bu, ne dersiniz?
Ölü piksel değil bu. Ekran kartına veya monitöre gelen bir darbeye bağlı bir şey olabilir.
İnternette bir video gördüm. Monitörün çerçeve kısımlarına yavaşça vurup bu tarz şeyleri gideriyorlardı. (İşe yarar mı bilmiyorum.)
Aynı durum benim eski laptop ekranımda da vardı. Dokunursanız ölü alan büyüyebilir. Doğrudan üstüne bastırmayın. Ben durmadım bütün ekran simsiyah olana kadar devam ettim...
Monitöre gelen darbe yüzünden oluyor bu lekeler. Daha önce monitörüm yere düşmüştü, aynı lekelerden vardı. 2-3 gün önce fark ettim kendi kendine düzelmiş.
Aynı durum benim eski laptop ekranımda da vardı. Dokunursanız ölü alan büyüyebilir. Doğrudan üstüne bastırmayın. Ben durmadım bütün ekran simsiyah olana kadar devam ettim...