Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Mayıs 2015 #11 Memtest86 Bellek Test Programı v5.1 ve v6.0 | Technopat Sosyal Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı | Technopat Sosyal Bunlardan biri ile tarama yapıp resim çekip sonucu paylaşın. Pass 1 olduğunda çekeceksiniz.
Memtest86 Bellek Test Programı v5.1 ve v6.0 | Technopat Sosyal Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı | Technopat Sosyal Bunlardan biri ile tarama yapıp resim çekip sonucu paylaşın. Pass 1 olduğunda çekeceksiniz.
myers35 Kilopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2015 #12 Murat5038 dedi: Memtest86 Bellek Test Programı v5.1 ve v6.0 | Technopat Sosyal Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı | Technopat Sosyal Bunlardan biri ile tarama yapıp resim çekip sonucu paylaşın. Pass 1 olduğunda çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam buyrun upload ettım. Rıca etsem bakıp sonucunu bana paylaşırsanız sevınırım teşekkurler. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2015
Murat5038 dedi: Memtest86 Bellek Test Programı v5.1 ve v6.0 | Technopat Sosyal Memtest86+ USB'den Çalışan RAM Bellek Test Programı | Technopat Sosyal Bunlardan biri ile tarama yapıp resim çekip sonucu paylaşın. Pass 1 olduğunda çekeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam buyrun upload ettım. Rıca etsem bakıp sonucunu bana paylaşırsanız sevınırım teşekkurler. Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mayıs 2015 #13 Ramler normal hata yok. Aida raporuna bakmıştım zaten. Şimdi macun işlemini yaptırın. İşlemciye de uygulamasını söyle.
Ramler normal hata yok. Aida raporuna bakmıştım zaten. Şimdi macun işlemini yaptırın. İşlemciye de uygulamasını söyle.