hYpnoBaba Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 12 Kasım 2022 #1 Monitör Samsung LC24RG50FQMXUF Monitörümü ilk açtığımda çizikler oluşuyor belli bir süre sonrasında kayboluyor ama her gün bu karşıma çıkıyor HDMI kablosundan olduğunu düşünmüyorum. Sadece güç kablosuyla da çalıştırdım ve yine aynı sorunu aldım. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-11-12 at 09.22.18 (1).jpeg 363,3 KB · Görüntüleme: 52 WhatsApp Image 2022-11-12 at 09.22.18.jpeg 277,2 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2022
Monitörümü ilk açtığımda çizikler oluşuyor belli bir süre sonrasında kayboluyor ama her gün bu karşıma çıkıyor HDMI kablosundan olduğunu düşünmüyorum. Sadece güç kablosuyla da çalıştırdım ve yine aynı sorunu aldım.
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 Bu tür sorunlar genelde GPU tabanlı oluyor, başka bir monitörde dener misiniz?
hYpnoBaba Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 12 Kasım 2022 #3 MatraxPat dedi: Bu tür sorunlar genelde GPU tabanlı oluyor, başka bir monitörde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum fakat HDMI kablosunu çıkarttım ve sonrasında öyle çalıştırdım monitörü yine aynı hatayı aldım.
MatraxPat dedi: Bu tür sorunlar genelde GPU tabanlı oluyor, başka bir monitörde dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyordum fakat HDMI kablosunu çıkarttım ve sonrasında öyle çalıştırdım monitörü yine aynı hatayı aldım.
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #4 hYpnoBaba dedi: Bende öyle düşünüyordum fakat HDMI kablosunu çıkarttım ve sonrasında öyle çalıştırdım monitörü yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim.
hYpnoBaba dedi: Bende öyle düşünüyordum fakat HDMI kablosunu çıkarttım ve sonrasında öyle çalıştırdım monitörü yine aynı hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim.
hYpnoBaba Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 12 Kasım 2022 #5 MatraxPat dedi: Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hemen bakıyorum
MatraxPat dedi: Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hemen bakıyorum
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #6 Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin.
Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin.
hYpnoBaba Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 12 Kasım 2022 #7 Saint Lucia dedi: Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Evet bir süre sonra düzeliyor. Ama durumum yok maalesef ki 2 yıldır kullanıyorum yeni yaşanmaya başladı. MatraxPat dedi: Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyin çözümlerini denedim fakat bir sonuç alamadım. Saint Lucia dedi: Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bunun bir çözümü var mı acaba. Power kablosunu değiştirsem düzelir mi ? Son düzenleme: 12 Kasım 2022
Saint Lucia dedi: Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Evet bir süre sonra düzeliyor. Ama durumum yok maalesef ki 2 yıldır kullanıyorum yeni yaşanmaya başladı. MatraxPat dedi: Derin bir nefes al şükür et, Zararın kâr'ı. Screen flickering sorunu yaşıyorsunuz, araştırıp çözümlere bakın derim. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyin çözümlerini denedim fakat bir sonuç alamadım. Saint Lucia dedi: Panelde sorun var. Isındıktan sonra düzeliyor anladığım kadarıyla. Klasik Samsung. Bu modelde çöp bir monitördür. İmkanınız varsa değiştirin. Genişletmek için tıkla... Bunun bir çözümü var mı acaba. Power kablosunu değiştirsem düzelir mi ?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #8 hYpnoBaba dedi: Bunun bir çözümü var mı acaba? Power kablosunu değiştirsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... %90 düzelmez. Monitör ile alakalı çünkü.
hYpnoBaba dedi: Bunun bir çözümü var mı acaba? Power kablosunu değiştirsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... %90 düzelmez. Monitör ile alakalı çünkü.
hYpnoBaba Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 71 12 Kasım 2022 #9 Saint Lucia dedi: %90 düzelmez. Monitör ile alakalı çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Peki ileride monitör alıcağımda bu gibi sorunları minimum yaşatan marka nedir sizce.
Saint Lucia dedi: %90 düzelmez. Monitör ile alakalı çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Peki ileride monitör alıcağımda bu gibi sorunları minimum yaşatan marka nedir sizce.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #10 hYpnoBaba dedi: Anladım teşekkürler. Peki ileride monitör alıcağımda bu gibi sorunları minimum yaşatan marka nedir sizce. Genişletmek için tıkla... Bunu monitör alacağın zaman konuşalım.
hYpnoBaba dedi: Anladım teşekkürler. Peki ileride monitör alıcağımda bu gibi sorunları minimum yaşatan marka nedir sizce. Genişletmek için tıkla... Bunu monitör alacağın zaman konuşalım.